مواد لازم و آموزش اسکالوپ مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش اسکالوپ مرغ
ایتالیاییها معتقدند که با وجود اینکه کشورشان به پیتزا و پاستا شناخته شده است، بهترین طعم و عطر غذاهای ایتالیایی را میتوان در غذاهای کمتر شناخته شده پیدا کرد. یکی از این غذاها، اسکالوپ مرغ است که نه تنها سریع و راحت درست میشود، بلکه میتوان با توجه به سلیقه شخصی، مواد آن را تغییر داد. این مرغ اسکالوپ شده نه تنها خشک نیست بلکه ترد و خوشمزه است و طعم عالیاش با سس لیمو بیشتر میشود. در کل، اسکالوپ مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و آسان تهیه است. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام اسکالوپ مرغ، با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
مواد لازم اسکالوپ مرغ | |
ران مرغ | ۵ تا ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه سبز | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری | ۱ پیمانه |
آرد سفید | نصف پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آموزش اسکالوپ مرغ
مرحله اول
برای تهیه اسکالوپ مرغ خوشمزه، ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم. سپس آن را به شکل حلقههای نازک برش میزنیم و با نمک و آبلیمو در یک کاسه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
بعد از آن سس مایونز، ماست و فلفل دلمهای نازک را به آن اضافه میکنیم. در صورت تمایل میتوانیم کمی زعفران هم به این مواد اضافه کنیم. سپس رانهای مرغ را به شکل کتلت در میآوریم.
مرحله سوم
برای این کار، گوشت ران را از سر استخوان جدا میکنیم اما انتهای آن را متصل نگه میداریم به طوری که استخوان تا انتها دیده شود ولی سر آن به گوشت متصل باشد.
مرحله چهارم
سپس ران ها را در مواد آمادهشده برای ۶ تا ۱۲ ساعت میگذاریم تا طعم بگیرد. بعد از آن آنها را از مواد خارج کرده و در آرد سفید، تخممرغ زدهشده و پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ میکنیم. مرغهای سرخ شده را در ظرف مناسب سرو میکنیم.
مرحله پنجم
میتوانیم مرغهای سرخ شده را با سبزیجات سرخ شده یا کبابی تزئین کرده و در کنار نان یا سبزی سرو کنیم. از آنجا که مرغها در سبزیجات مزهدار شدهاند، بسیار خوشطعم و خوشعطر خواهند بود و میتوان طعمهای مختلفی را در آنها حس کرد.