آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش اسکون نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش اسکون نارگیلی

اسکون نارگیلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب است که در دنیا با طعم‌ها و روش‌های تهیه مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله‌به‌مرحله تهیه اسکون نارگیلی، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

“““html

مواد لازم برای تهیه اسکون نارگیلی
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره سرد ۸۰ گرم
شیر نارگیل ¾ لیوان
عصاره وانیل ۳ تا ۴ قطره
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات تخته‌ای تلخ ½ لیوان
مواد لازم برای کرم نارگیل
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه اسکون
پودر نارگیل ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

آموزش اسکون نارگیلی

مرحله اول

برای درست کردن اسکون نارگیلی خوشمزه، اول آرد را همراه با بیکینگ پودر داخل الک می‌ریزیم و سپس سه بار الک می‌کنیم و بعد در غذاساز می‌ریزیم. بعد از آن شکر و نمک را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا کره سرد را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم و داخل غذاساز می‌ریزیم. سپس مخلوط آرد و کره را مخلوط می‌کنیم تا شبیه خرده نان شود. بعد، شیر نارگیل و عصاره وانیل را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، دوباره مخلوط آرد را میکس می‌کنیم، سپس خمیری که درست کرده‌ایم را از غذاساز در می‌آوریم و داخل یک کاسه می‌گذاریم. حواستان باشد که خمیر را زیاد مخلوط نکنید تا روغن نیفتد.

مرحله چهارم

حالا شکلات تخته‌ای را به تکه‌های ریز خرد می‌کنیم و همراه با پودر نارگیل به خمیر اضافه می‌کنیم. بعد، خمیر را با نوک انگشتان ورز می‌دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نچسبد به دست آید.

مرحله پنجم

در این مرحله، روی سطح کار را آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن قرار می‌دهیم. بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم، سپس به شکل شمش در می‌آوریم و به شکل مثلثی برش می‌زنیم.

مرحله ششم

حالا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. بعد، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و سپس خمیرها را در سینی با فاصله مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و به اسکون‌ها اجازه می‌دهیم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بمانند تا طلایی شوند. در همین حین، کرم نارگیل را آماده می‌کنیم؛ برای این کار پودر قند را داخل الک می‌ریزیم.

مرحله هشتم

حالا پودر قند را سه بار الک می‌کنیم و با شیر نارگیل و عصاره وانیل در یک کاسه مناسب مخلوط می‌کنیم. سپس با چنگال به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا کرم نارگیل قوام بگیرد.

مرحله نهم

در این مرحله، پودر نارگیل را در یک تابه مناسب می‌ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پودر نارگیل را به صورت مرتب هم می‌زنیم تا برشته و قهوه‌ای شود، سپس از روی حرارت بر می‌داریم.

مرحله دهم

حالا بعد از ۲۰ دقیقه اسکون‌ها را از فر خارج می‌کنیم و روی توری می‌گذاریم تا کاملاً خنک شوند. سپس با برس، کرم نارگیل را روی اسکون‌های سرد شده می‌مالیم.

مرحله یازدهم

در نهایت، پودر نارگیل برشته شده را به صورت یکنواخت روی اسکون‌ها می‌پاشیم و سپس در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم. در پایان، اسکون‌های نارگیلی را به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش اسکون نارگیلی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا