مواد لازم و آموزش اسکون کدو حلوایی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش اسکون کدو حلوایی
اسکونز یا اسکون کدو حلوایی یک شیرینی ساده و خوشمزه است که در مناسبتهای خاص درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این شیرینی خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم اسکون کدو حلوایی | |
آرد شیرینی پزی | ۳۱۲ گرم |
شکر قهوه ای | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین | ۲ قاشق چایخوری |
زنجبیل | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
کره خنک | ۱۰۰ گرم |
پوره کدو حلوایی | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۸۰ گرم |
آموزش اسکون کدو حلوایی
مرحله اول
برای تهیه اسکونز کدو حلوایی خوشمزه، ابتدا آرد، شکر قهوهای، بکینگ پودر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک را در یک کاسه بزرگ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، کره سرد را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به کاسه اضافه میکنیم. سپس با قاشق مواد را هم میزنیم تا کره به خوبی با مواد خشک ترکیب شود. در نهایت، مواد باید شبیه خرده نان شوند.
مرحله سوم
حالا پوره کدو حلوایی و شیر را به مخلوط اضافه میکنیم. توجه داشته باشید که پوره کدو باید کاملاً خشک باشد تا بافت اسکونز خراب نشود.
مرحله چهارم
مواد را دوباره هم میزنیم تا یک خمیر نرم و چسبناک به دست بیاید. سپس خمیر را برای مدت یک دقیقه با دست ورز میدهیم تا منسجم شود و بعد آن را روی یک سطح آردپاشی شده قرار میدهیم.
مرحله پنجم
خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتیمتر باز میکنیم و به شکل پیتزا برش میزنیم تا به ۸ قسمت تقسیم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و برشهای خمیر را روی سینی قرار میدهیم.
مرحله ششم
سپس روی سینی را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار میدهیم. در همین حال، فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. بعد از ۱۵ دقیقه، سینی را از فریزر درآوریم.
مرحله هفتم
در این مرحله، سلفون را از روی سینی برمیداریم و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا اسکونها کاملاً بپزند. برای تزیین میتوانیم از شکلات ذوب شده استفاده کنیم.