مواد لازم و آموزش اشترودل به برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش اشترودل به
اشترودل یک خوراک خوشمزه است که از خمیر تهیه میشود و میتوان آن را با مواد مختلف پر کرد. این دسر در اصل از اتریش آمده و معمولاً با مواد شیرین پر میشود، ولی میتوانیم از گوشت، مرغ یا حتی هات داگ هم برای تهیه آن استفاده کنیم. اشترودل بیشتر به عنوان دسر شناخته میشود و مردم اتریش آن را کنار چای یا قهوه سرو میکنند. در این آموزش، ما از مواد خوشمزهای مثل به و گردو استفاده خواهیم کرد تا یک دسر محبوب بسازیم. برای دیدن مراحل کامل تهیه اشترودل به، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم اشترودل به | |
به | ۱ عدد |
گردو خرد شده | ۳۰ گرم |
چوب دارچین | ۱ عدد |
شکر | نصف پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | یک چهارم پیمانه |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق مربا خوری |
مواد لازم برای خمیر هزار کاره | |
خمیر مایه | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | مقداری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ادویه | به مقدار لازم |
روغن | نصف پیمانه |
آرد | ۳ تا ۴ پیمانه |
آموزش اشترودل به
مرحله اول
برای درست کردن اشترودل خوشمزه با به، ابتدا خمیر هزار کاره را تهیه میکنیم. این خمیر در بسیاری از غذاها و دسرهای دیگر مثل پیراشکی، پیتزا، کیک و دونات استفاده میشود. این…
“““html
خمیر را میتوانیم در یخچال نگه داریم، زیرا ماندگاری و بافت خوبی دارد.
مرحله دوم
ابتدا خمیر مایه و نمک را به سه چهارم پیمانه آب ولرم اضافه میکنیم. درب ظرف را میبندیم و به مدت ۵ دقیقه میگذاریم استراحت کند. سپس در یک ظرف دیگر، تخممرغ را شکسته و به آن نمک و ادویه اضافه میکنیم. بعد از آن روغن و خمیر مایه را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
آرد را کم کم روی مواد الک میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را در جای گرم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم تا استراحت کند. میتوانیم روی خمیر از سس سیر تند استفاده کنیم؛ بدین صورت که سیر را له میکنیم.
مرحله چهارم
سپس به سیر کمی نمک، سس مایونز، ریحان، جعفری و کمی ترخون اضافه میکنیم و همه را مخلوط میکنیم. سپس به آن مقداری شکر، چوب دارچین، پوست رنده شده پرتقال و آب اضافه میکنیم و میپزیم.
مرحله پنجم
حالا خمیر را روی سطحی صاف میگذاریم و وسط آن را با مواد پر میکنیم و روی آن گردوی خرد شده میپاشیم. سپس کنارههای خمیر را با چاقو به صورت مورب برش میزنیم.
مرحله ششم
در این مرحله خمیر را به صورت بافتی میپیچیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و اشترودلها را روی آن قرار میدهیم. قبل از زدن رومال زرده، حتماً خمیر را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم تا استراحت کند.
مرحله هفتم
پس از استراحت خمیرها، زرده تخممرغ را با شیر در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم و سپس روی خمیرهای پیچیده رومال زرده میزنیم و کمی کنجد میپاشیم. فر را بر روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله هشتم
خمیرها را در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میپزیم. سپس از فر خارج کرده و میگذاریم تا کمی خنک شود. بعد کاغذ روغنی را جدا کرده و در ظرف مناسب سرو میکنیم. به جای به، میتوانیم از سیب یا شکلات استفاده کنیم.