مواد لازم و آموزش اشترودل گوشت خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش اشترودل گوشت
اشترودل گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری این دستور پخت جذاب، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۲۵۰ گرم |
آرد سفید | ۴۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱۲۵ میلی لیتر |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق سوپخوری |
مایه خمیر فوری | ۱ قاشق چایخوری |
بهبود دهنده | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت اشترودل گوشت
به عمل آمدن خمیر مایع
برای شروع تهیه اشترودل گوشت، ابتدا مایه خمیر فوری را با شکر و شیر ولرم در یک کاسه ریخته و درب آن را میگذاریم. سپس کاسه را در یک مکان گرم قرار میدهیم تا خمیر مایه به عمل بیاید.
سپس روغن مایع و تخم مرغها را مخلوط میکنیم. بعد از آن به خمیر مایه که به عمل آمده، بهبود دهنده و یک قاشق چایخوری نمک اضافه میکنیم. همه مواد را خوب هم میزنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید. حالا آرد را دو بار الک میکنیم.
افزودن آرد
در این مرحله، آرد را کم کم به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر جمع شود. خمیر باید نرم و کمی چسبناک باشد، بنابراین ممکن است لازم نباشد که همه آرد را اضافه کنیم.
استراحت دادن به خمیر
بعد از اینکه خمیر جمع شد، یک ظرف بزرگتر از خمیر را با روغن مایع چرب میکنیم. سپس خمیر را در ظرف قرار میدهیم و دستمال حولهای ضخیم روی خمیر میگذاریم و سپس آن را در جای گرم میگذاریم.
تفت دادن پیاز
اکنون خمیر را حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم آن دو برابر شود. در این حین، ما مواد میانی اشترودل را آماده میکنیم. برای این کار، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ میکنیم.
افزودن گوشت چرخ کرده و ادویه به تابه
وقتی پیازها سبک و شفاف شدند، گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم و برای چند دقیقه تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر هم مواد را تفت میدهیم.
تفت دادن قارچ ها
بعد از آن، قارچها را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. قارچها را خوب تفت میدهیم تا آب اضافی آنها تبخیر شود. سپس رب گوجهفرنگی را به تابه میزنیم و کمی تفت میدهیم تا طعم خامیاش گرفته شود.
پخت مواد
سپس نیم فنجان آب به مخلوط اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا گوشت چرخکرده کاملاً بپزد. وقتی آب داخل تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت برمیداریم و به سراغ آماده کردن خمیر میرویم.
شکل دادن به خمیر
اکنون خمیر را به ۶ قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را با وردنه به شکل مستطیل به اندازه ۱۰ در ۲۰ سانتیمتر و ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم. در وسط خمیر مقداری از مایه گوشت چرخکرده و پنیر پیتزا قرار میدهیم.
قرار دادن سینی در فر
سپس دو طرف خمیر را با چاقو برش میزنیم و مانند بافت روی وسط خمیر جمع میکنیم. سپس خمیرها را در سینی فر میگذاریم. در ادامه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا بهطور کامل گرم شود.
سرو
در این مرحله، روی خمیرها را با زرده تخممرغ و مقداری کنجد یا سیاهدانه رنگ میزنیم و سپس آنها را در فر قرار میدهیم. حدود ۲۰ دقیقه برای پخت اشترودل کافی است. در پایان، گریل را روشن میکنیم تا روی اشترودلها رنگ بگیرد.