مواد لازم و آموزش اشکنه بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش اشکنه بادمجان
اشکنه بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی تهرانی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه اشکنه بادمجان، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
بادمجان | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
شنبلیله خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن محلی | به مقدار کافی |
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
آموزش اشکنه بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن اشکنه بادمجان خوشمزه، اول بادمجانها را خوب بشویید و بدون اینکه پوست آنها را بکنید، به شکل مکعبی خرد کنید. سپس بادمجانها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک بخیسانید تا تلخیشان گرفته شود.
مرحله دوم
بعد از این زمان، بادمجانها را در آبکش بریزید تا آب اضافیشان خارج شود. حالا سیبزمینیها را پوست کنده و بعد از شستن، به شکل مکعبی خرد کنید. سپس گوجهفرنگیها را هم بشویید.
مرحله سوم
در این مرحله، پوست گوجهفرنگیها را جدا کرده و به همراه پیاز به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید و…
“`html
و مقداری روغن محلی به قابلمه می زنیم، سپس به سرعت پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود، سپس سیر رنده شده را همراه با کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه می افزاییم و تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها خارج شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا رنگ بگیرد، سپس نعنا خشک و شنبلیله را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها هم بیرون بیاید. حالا بادمجان و گوجه فرنگی را به قابلمه می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه مواد را به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس سیبزمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و همه مواد را مخلوط می کنیم. حالا مقداری آب جوش به قابلمه می زنیم تا روی مواد را بپوشاند و اجازه می دهیم همه چیز خوب بپزد.
مرحله هفتم
برای اینکه اشکنه غلیظ تر شود، یک تابه مناسبی را با حرارت ملایم گرم می کنیم و آرد را داخل آن می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آرد سرد را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه آرد و آب سرد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس آن را به قابلمه می افزاییم. پس از گذشت ۵ دقیقه تخم مرغ ها را یکی یکی و آرام به قابلمه می زنیم و بدون هم زدن اجازه می دهیم تخم مرغ ها پخته شوند.
مرحله نهم
پس از ۳۰ دقیقه که مواد خوب پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اشکنه بادمجان را در ظرف مورد نظر می ریزیم. سپس اشکنه بادمجان را با نان تازه و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.