مواد لازم

مواد لازم و آموزش اشکنه زنجانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه اشکنه زنجانی

اشکنه زنجانی یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که به شهر زنجان تعلق دارد. با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا روش تهیه این غذا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس ۱ پیمانه
لپه ¼ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
رشته ورمیشل ½ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
سبزی معطر خشک ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه اشکنه زنجانی

مرحله اول

برای درست کردن اشکنه زنجانی، ابتدا لپه را چند ساعت قبل در آب خیس می‌کنیم تا نرم و نفخ آن گرفته شود. سپس پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

پیاز را با کمی روغن در یک قابلمه می‌ریزیم و خوب سرخ می‌کنیم تا نرم و شفاف شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

آرد را به مخلوط اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا کمی سرخ شود و بوی خامی آن گرفته شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به خوبی سرخ شود.

مرحله چهارم

حالا لپه خیس خورده را آبکش کرده و به همراه عدس به قابلمه می‌ریزیم. سپس کمی تفت می‌دهیم و ۵ لیوان آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم تا لپه و عدس نیم پز شوند.

مرحله پنجم

وقتی عدس و لپه کمی نرم شدند، سیب‌زمینی را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه می‌کنیم. در این مرحله طعم اشکنه را چک می‌کنیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم اشکنه خوب جا بیفتد، سپس رشته‌فرنگی را خرد کرده و به همراه آبغوره به قابلمه اضافه می‌کنیم. بعد از ۱۰ دقیقه، غذا آماده سرو است و می‌توانیم آن را با نان میل کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا