مواد لازم و آموزش اشکنه نعناع برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه اشکنه نعناع
اشکنه نعناع یکی از غذاهای ایرانی است که طعمی دلچسب دارد و به راحتی تهیه میشود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه اشکنه نعناع، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ عدد |
نعنا خشک | ۲ قاشق غذا خوری پر |
تخم مرغ | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
ماست (ترجیحاً ترش) | ۴ کاسه کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه اشکنه نعناع
مرحله اول
برای شروع، پیازها را به صورت ریز خرد میکنیم. سپس یک قابلمه میگذاریم روی حرارت و کمی روغن داخل آن میریزیم. بعد از آن، پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیازها را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند. سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آنها اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
در اینجا، نعناع خشک را با دستانمان ریز میکنیم و به قابلمه اضافه مینماییم. به مدت کوتاهی نعناع را تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند، سپس ۶ لیوان آب به قابلمه میریزیم و حرارت را بالا میبریم.
مرحله چهارم
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم میکنیم. سپس سیبزمینیها را شسته و پوست میگیریم. آنها را میتوانیم به صورت کامل یا درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، تخم مرغها را به خوبی شسته و به قابلمه میافزاییم. پس از اینکه سیبزمینیها و تخممرغها به خوبی پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج میکنیم.
مرحله ششم
حالا ماست ترش را به قابلمه اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا ماست به هم نریزد. در انتها، اشکنه را در ظرف مناسب میکشیم و به همراه سیبزمینیها، تخممرغ و نان خشک خرد شده سرو میکنیم.