مواد لازم

مواد لازم و آموزش اشکنه نعناع برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه اشکنه نعناع

اشکنه نعناع یکی از غذاهای ایرانی است که طعمی دلچسب دارد و به راحتی تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل مراحل تهیه اشکنه نعناع، لطفاً با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۲ عدد
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری پر
تخم مرغ ۴ عدد
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
ماست (ترجیحاً ترش) ۴ کاسه کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه نعناع

مرحله اول

برای شروع، پیازها را به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس یک قابلمه می‌گذاریم روی حرارت و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم. بعد از آن، پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیازها را تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شوند. سپس کمی فلفل سیاه و زردچوبه به آنها اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم تا مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم

در اینجا، نعناع خشک را با دستانمان ریز می‌کنیم و به قابلمه اضافه می‌نماییم. به مدت کوتاهی نعناع را تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند، سپس ۶ لیوان آب به قابلمه می‌ریزیم و حرارت را بالا می‌بریم.

مرحله چهارم

وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست می‌گیریم. آنها را می‌توانیم به صورت کامل یا درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، تخم مرغ‌ها را به خوبی شسته و به قابلمه می‌افزاییم. پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها به خوبی پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا ماست ترش را به قابلمه اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم تا ماست به هم نریزد. در انتها، اشکنه را در ظرف مناسب می‌کشیم و به همراه سیب‌زمینی‌ها، تخم‌مرغ و نان خشک خرد شده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا