مواد لازم

مواد لازم و آموزش افریتادا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش افریتادا

افریتادا یک غذای خوشمزه از فیلیپین است که نامش احتمالاً از زبان اسپانیایی گرفته شده. این غذا بسیار ساده و خوش طعم است و از ترکیب تکه‌های گوشت یا مرغ با سبزیجات درست می‌شود. معمولاً این غذا را با برنج سفید می‌خورند، اما می‌توان آن را با نان هم سرو کرد. با استفاده از سبزیجات مختلف و ادویه‌های معطر، این غذا طعم لذیذی دارد. اگر می‌خواهید آموزش تهیه این غذای فیلیپینی را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز ۲ عدد
سیب‌زمینی ۱ عدد بزرگ
هویج ۳ عدد
نخود سبز ۱ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاری ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت افریتادا

مرحله اول

برای شروع تهیه افریتادا، یک تابه برمی‌داریم و کمی روغن در آن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا گرم شود. سپس، تکه‌های فیله مرغ را در روغن سرخ می‌کنیم تا رنگ آن تغییر کند و طلایی شود. بعد از سرخ شدن، مرغ‌ها را از تابه خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

سیب‌زمینی را می‌شوییم و به شکل خلالی خرد می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم. بعد از کمی سرخ شدن، هویج‌های خلالی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم. سپس، فلفل دلمه‌ای خلالی خرد شده را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا نخود سبز تازه را به مخلوط اضافه می‌کنیم. پودر سیر، زنجبیل و پودر کاری را هم به مواد اضافه می‌کنیم و بعد از اینکه کمی تفت خورد، فیله‌های مرغ سرخ شده را نیز اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. در این مرحله، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا کمی دیگر همه مواد را تفت می‌دهیم تا رب رنگش باز شود. سپس کمی آب به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد. هدف این است که سبزیجات و مرغ به خوبی پخته شوند و آب خوراک غلیظ شود. بعد از آماده شدن، این غذا را با برنج سفید سرو می‌کنیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا