مواد لازم و آموزش املت اسپانیایی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش املت اسپانیایی
املت اسپانیایی یکی از انواع املت های خوشمزه و بین المللی است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری این دستورپخت، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
ژامبون مرغ | ۴ ورق |
فلفل دلمهای دو رنگ | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۱ عدد بزرگ |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت املت اسپانیایی
تفت دادن فلفل دلمه ای و قارچ
برای درست کردن املت اسپانیایی مجلسی ابتدا فلفل دلمهای را خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شود. سپس قارچ را به شکل حلقهای خرد کرده و چند دقیقه تفت میدهیم تا آب آن خوب بخار شود.
مخلوط تخم مرغ و ادویه
بعد از اینکه قارچ و فلفل دلمهای خوب سرخ شدند، آنها را کنار میگذاریم تا کمی خنک شوند. سپس تخممرغها را در یک کاسه میشکنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آنها اضافه میکنیم.
اضافه کردن سایر مواد به تخم مرغ ها
حالا تخممرغها را خوب هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس گوجهفرنگی را خرد کرده و به همراه پنیر پیتزا، فلفل دلمهای و قارچ خنکشده به تخممرغها اضافه میکنیم. همچنین ژامبون را خرد کرده و به مخلوط تخممرغها اضافه میکنیم.
قرار دادن مواد در ظرف مناسب
حالا همه مواد املت را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. سپس داخل یک ظرف مناسب که قطرش حدود ۱۶ تا ۲۰ سانتیمتر باشد، کاغذ روغنی میگذاریم یا اگر کاغذ نداریم ظرف را با کمی روغن چرب میکنیم و مایه املت را داخل آن میریزیم.
سرو
فر را ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود. سپس ظرف حاوی مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا املت آماده شود. در آخر، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی املت کمی رنگ بگیرد.