مواد لازم و آموزش املت تن ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه املت تن ماهی
املت تن ماهی یکی از میان وعدههای پرطرفدار و خوشمزه در ایران است که معمولاً برای صبحانه درست میشود. برای آشنایی با روش تهیه آن، ادامه مطلب را بخوانید و با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور تهیه املت تن ماهی
مرحله اول
برای درست کردن املت تن ماهی خوشمزه، ابتدا قوطی تن ماهی را داخل یک قابلمه کوچک بگذارید، بعد یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا تن ماهی به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.
مرحله دوم
در این مرحله، قارچ را به صورت ورقهای برش بزنید و با کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت بدهید تا آب آن گرفته شود. وقتی قارچ کمی سرخ شد، آن را چند دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملاً سرخ و طلایی شود.
مرحله سوم
حالا تن ماهی را از قوطی خارج کنید و روغن اضافی آن را دور بریزید. سپس تن ماهی را به تابه اضافه کنید و با قارچ نازک شده کمی تفت بدهید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس تخممرغها را داخل یک کاسه بشکنید.
مرحله چهارم
به تخممرغها کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و بعد از اینکه خوب مخلوط کردید، به تابه بیفزایید. حالا همه مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود و تخممرغها بهخوبی پخته شوند. در نهایت، املت را با نان تازه سرو کنید.