مواد لازم و آموزش املت رودباری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش املت رودباری
املت یکی از وعدههای غذایی محبوب در سراسر دنیا است که اغلب به عنوان صبحانه یا حتی شام مصرف میشود. املتها میتوانند با توجه به موادی که استفاده میشود، متفاوت باشند. املت رودباری نوعی املت سبزیجات است که با لوبیا سبز و گوجه تهیه میشود. این املت بسیار خوشمزه و با طعم خاصی است و از خواص زیادی که لوبیا دارد بهرهمند است. شما میتوانید این املت را در کنار نانهای مختلف به عنوان صبحانه یا شام سرو کنید. برای دیدن مواد لازم املت رودباری، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم املت رودباری | |
لوبیا سبز بهاری | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آموزش املت رودباری
مرحله اول
برای تهیه این املت خوشمزه، ابتدا لوبیاها را خوب بشویید و به اندازهی کوچکتر از بند انگشت خرد کنید. سپس آنها را با کمی آب داخل قابلمه بریزید تا پخته شوند. وقتی که لوبیاها نرم شدند، آنها را آبکش کنید تا آب اضافی خارج شود.
مرحله دوم
سپس یک تابه بردارید و کمی روغن داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از آن، نمک و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و سپس لوبیاها را درون تابه بریزید تا تفت بخورند. وقتی لوبیاها کمی تفت خوردند، سیر را له کنید یا رنده کنید و به لوبیاها اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
مرحله سوم
در این حین، گوجهفرنگیها را بشویید و خرد کنید و داخل مخلوطکن بریزید تا به حالت پوره درآید. سپس پوره گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید材料 به خوبی پخته شوند و آب خوراک تبخیر شود و به روغن بیفتد.
مرحله چهارم
در این مرحله، تخممرغها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به مواد داخل تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تخممرغ خوب مخلوط شود و املت یکدست شود. در پایان، املت را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.