مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت سبزیجات با پنیر پیتزا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش املت سبزیجات با پنیر پیتزا

املت سبزیجات با پنیر پیتزا یک «صبحانه خوشمزه و مغذی» است که طعمی عالی به خاطر ترکیب سبزیجات تازه و پنیر ذوب شده دارد. این املت گزینه‌ای مناسب برای شروع یک روز پر انرژی است.

برای تهیه املت سبزیجات با پنیر پیتزا، ابتدا باید گوجه فرنگی‌ها را پوره کنید و سبزیجات شامل لوبیا سبز، قارچ، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را خرد نمایید. سپس، پیاز را در تابه‌ای با مقداری روغن و کره تفت دهید و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید تا نرم شوند. پس از آن، پوره گوجه و ادویه‌های لازم را به ترکیب اضافه کرده، تخم مرغ‌ها را شکسته و به مخلوط بیفزایید و در آخر نیز پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا پنیر ذوب شود.

مواد لازم مقدار
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
فلفل دلمه‌ای رنگی به مقدار دلخواه
تخم مرغ ۲ عدد
کدو سبز ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۳ عدد
قارچ ۵ عدد
لوبیا سبز خرد شده ۱/۴ پیمانه

آموزش املت سبزیجات با پنیر پیتزا

مرحله 1: پوره کردن گوجه فرنگی

ابتدا گوجه فرنگی‌ها را پوره کنید. می‌توانید از یک میکسر یا رنده استفاده کنید.

مرحله 2: آماده‌سازی سبزیجات

لوبیا سبز را به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس قارچ‌ها را هم خرد کنید و اگر دوست داشته باشید کمی آبلیمو به آن‌ها بزنید تا رنگشان تغییر نکند. فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را هم خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله 3: تفت دادن پیاز و سبزیجات

در یک تابه، مقداری روغن و کره بریزید. پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و در تابه تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس همه سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن‌ها گرفته شود.

مرحله 4: اضافه کردن پوره گوجه و ادویه‌جات

پوره گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله 5: اضافه کردن تخم مرغ‌ها

تخم مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و کمی فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد این مخلوط را به تابه‌ای که سبزیجات در آن است اضافه کنید.

مرحله 6: اضافه کردن پنیر پیتزا و پخت نهایی

در حین پخت تخم مرغ‌ها، کمی «پنیر پیتزا» روی آن‌ها بپاشید و درب تابه را بگذارید. برای ۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر خوب ذوب شود. سپس املت آماده سرو است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا