مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت سوئدی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

چطور املت سوئدی درست کنیم

املت سوئدی شبیه املت گوجه فرنگی است، اما در این نوع املت از شنبلیله استفاده می‌شود. برای آموزش کامل و گام به گام تهیه املت سوئدی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم‌مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
شنبلیله خشک ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه ۱ قاشق غذا خوری
کره یا روغن ۲ قاشق غذا خوری

آموزش املت سوئدی

مرحله اول

برای درست کردن املت سوئدی خوشمزه، ابتدا گوجه‌ها را خوب می‌شوییم. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی آب جوشید، با چاقو روی گوجه‌ها یک برش کوچک می‌زنیم و آن‌ها را در آب جوش می‌گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می‌دهیم که گوجه‌ها به مدت ۵ دقیقه بجوشند. سپس آن‌ها را از آب جوش در می‌آوریم و به مخلوط آب و یخ می‌زنیم تا سرد شوند. بعد به آرامی پوست گوجه‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب برمی‌داریم و روی حرارت می‌گذاریم. گوجه‌های خرد شده را به داخل تابه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا گوجه‌ها آب بیندازند و خوب پخته شوند. همچنین آویشن را هم به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌نماییم تا پختن گوجه‌ها ادامه یابد.

مرحله چهارم

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. سپس رب گوجه فرنگی و آبلیمو را هم می‌ریزیم و مخلوط می‌نماییم تا یکدست شود. بعد از اینکه آب گوجه‌ها کشیده شد، روغن یا کره را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

کمی که مواد تفت خوردند، یک قاشق از شنبلیله تازه را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌نماییم. مقدار نمک به شوری رب گوجه بستگی دارد، پس به این نکته دقت داشته باشید. در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جدا می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله ششم

سپس مخلوط تخم‌مرغ‌ها را به مواد داخل تابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست شود. وقتی که گوجه‌ها پخته شدند، باقی‌مانده شنبلیله را هم اضافه کرده و بهم می‌زنیم. در پایان، املت را از روی حرارت برمی‌داریم و آن را در ظرف مناسب به همراه نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا