مواد لازم و آموزش املت سیب زمینی خانگی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه املت سیبزمینی
املت سیبزمینی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولاً در وعده صبحانه تهیه میشود. برای یادگیری روش تهیه آن با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیبزمینی | ۴ عدد متوسط |
تخممرغ | ۴ عدد بزرگ |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت املت سیبزمینی
مرحله اول
برای تهیه املت سیبزمینی ابتدا سیبزمینیها را به صورت خلالی یا مکعبی برش میزنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یک کاسه آب سرد میگذاریم تا نشاستههای آن از بین برود.
مرحله دوم
سپس سیبزمینیها را با یک پارچه تمیز خشک میکنیم. یک تابه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، سیبزمینیها را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سیبزمینیها را تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شوند. سپس تخممرغها را در یک کاسه میشکنیم و کمی نمک و فلفل به همراه ادویههای دلخواه به آنها اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
تخممرغها را با چنگال خوب هم میزنیم تا کاملاً یکدست شوند. سپس تخممرغهای مخلوط شده را به تابه اضافه میکنیم و فلفل دلمهای را به صورت نگینی یا خلالی خرد میکنیم.
مرحله پنجم
فلفل دلمهایها را روی تخممرغها میریزیم و درب تابه را میگذاریم. حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم املت به مدت ۱۰ دقیقه بپزد تا فلفل دلمهای نرم شود و تخممرغها بپزند.
مرحله ششم
اگر طعم فلفل دلمهای را دوست ندارید، میتوانید از موادی مانند سوسیس یا کالباس به جای فلفل دلمهای استفاده کنید. در پایان املت را در ظرف سرو میکشیم و با نان تازه سرو میکنیم.