مواد لازم و آموزش املت شاک شوکا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش املت شاک شوکا
املت شاک شوکا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب مدیترانهای است که با مواد مختلفی درست میشود. این املت هم مثل بقیه املتها معمولاً به عنوان صبحانه یا میانوعده سرو میشود. این غذا به طور اصلی متعلق به تونس است و چون طعم عالی و محبوبیت زیادی دارد، در کشورهای دیگر هم شناخته شده است. بهخاطر داشتن مواد غذایی محبوب، این املت گزینهای خوب برای ذائقه ایرانیها نیز هست. این غذا شباهتهای زیادی به املتهای ایرانی دارد، ولی برخی از مواد آن متفاوت است. برای یادگیری طرز تهیه این غذا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
تخم مرغ | 4 عدد |
قارچ | ½ پیمانه |
فلفل سبز تند | 1 عدد |
فلفل دلمهای قرمز | 1 عدد کوچک |
گوجهفرنگی | 4 عدد |
جعفری | 1 دسته کوچک |
پنیر فتا | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد کوچک |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
دستور پخت املت شاک شوکا
مرحله اول
برای درست کردن املت شاک شوکا ابتدا گوجهفرنگیها را شسته و پوست آنها را میگیریم و به صورت ریز رنده میکنیم و کنار میگذاریم. سپس قارچها را هم شسته و پوست آنها را هم میگیریم و به صورت ورقهای روی تخته آشپزخانه خرد میکنیم.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمهای و فلفل سبز را نیز میپزیم و به سایز کوچک خرد میکنیم و به مخلوط اضافه میکنیم.
“““html
ابتدا فلفلها را میشوییم و سر و دنباله آنها را جدا میکنیم و به قطعات کوچک برش میزنیم. سپس پیاز را پوست کنده و میشوییم و آن را هم به قطعات ریز برش میزنیم.
مرحله سوم
حالا یک تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی روغن داخل آن میریزیم تا گرم شود. سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. بعد از آن، قارچها را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
ادامه میدهیم تا هم قارچها نرم شوند و هم رنگ آنها کمی تغییر کند. سپس فلفل سبز و فلفل دلمهایها را به مواد اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم. در این مرحله ادویهها مانند زردچوبه، پاپریکا، زیره، فلفل قرمز و فلفل سیاه را روی مواد میریزیم.
مرحله پنجم
با قاشق مواد را خوب هم میزنیم تا طعم ادویهها به تمام مواد برسد. بعد از آن، اجازه میدهیم کمی همه مواد نرم شوند و بپزند. سپس پوره گوجهفرنگی را اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
حالا اجازه میدهیم مواد بجوشند و آب گوجهفرنگی بخار شود. پس از اینکه آب اضافی پوره گوجه فرنگی گرفته شد، با قاشق مقداری جا در میان مواد باز میکنیم و تخممرغها را یکی یکی داخل یک ظرف میشکنیم.
مرحله هفتم
در صورتی که تخممرغها سالم بودند، آنها را روی مواد میریزیم (ما تخممرغها را هم نمیزنیم تا سفیده و زرده آنها مشخص باشد) و در نهایت کمی نمک روی غذا میپاشیم و منتظر میمانیم تا سفیدهها کمی خودشان را بگیرند.
مرحله هشتم
سپس درب تابه را میگذاریم و صبر میکنیم تا زردهها نیز با بخار بپزند. وقتی مطمئن شدیم که زردهها هم خوب پخته شدهاند، جعفری خرد شده را به صورت پاششی روی املت میریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله کمی پنیر فتا را به قطعات کوچک برش میزنیم و در صورت تمایل آن را روی املت میپاشیم. سپس تابه را از روی حرارت برمیداریم و شاکشوکا آماده شده را در بشقاب سرو میکنیم. این غذا را میتوانید با نان به عنوان صبحانه میل کنید.