مواد لازم و آموزش املت شکاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش املت شکاری
نیمرو و املت از زمانهای قدیم به عنوان صبحانه و گاهی شام در همه جای دنیا محبوب بودهاند. املتها بسته به موادی که در آنها استفاده میشود، تنوع زیادی دارند. یکی از این نوع املتها، املت شکاری است که با سوسیس شکاری درست میشود. سوسیس شکاری یک نوع سوسیس لهستانی است که معمولاً با گوشت خوک تهیه میشود اما در کشورهای اسلامی از گوشت گوساله درست میشود. این نوع سوسیس معمولاً برای کباب کردن در فضای باز و روی آتش استفاده میشود. در این دستور، از همین سوسیس استفاده میکنیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس شکاری | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پنیر چدار | ۲ ورق |
سس باربیکیو | به مقدار دلخواه |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت املت شکاری
مرحله اول
برای تهیه املت شکاری خوشمزه به روش جنگلی، ابتدا سوسیس شکاری را به صورت درسته میپزیم. توجه داشته باشید که سوسیسها را میتوان به روشهای مختلف پخت، که در ادامه توضیح داده میشود.
مرحله دوم
روش اول این است که سوسیسها را به سیخ بزنیم و روی منقل زغال کباب کنیم. روش دوم شامل این است که سوسیس را در فویل بپیچیم و در میان ذغالهای داغ قرار دهیم. روش سوم، گریل کردن سوسیس در فر است.
مرحله سوم
در این مرحله، سوسیسها را کمی با روغن چرب کرده و با یکی از روشهای ذکر شده میپزیم. سپس در یک تابه با کمی روغن تخممرغها را نیمرو میکنیم. یکی از سوسیسهای پخته شده را کنار یا روی آن قرار میدهیم.
مرحله چهارم
اضافه کردن پنیر چدار به سوسیس اختیاری است. اگر تمایل دارید، کمی پنیر چدار روی سوسیس میپاشیم. بعد از اینکه پنیر ذوب و گرم شد، از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مناسبی همراه با نان سرو میکنیم.