مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت فرانسوی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از غذاهای خوشمزه از کشور فرانسه است که معمولاً برای صبحانه درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی فرانسوی با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس ۲ عدد
تخم مرغ ۸ عدد
ژامبون ۴ ورق
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پنیر گودا ورقه‌ای ۴ عدد
قارچ ۸ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و آویشن به مقدار کافی

دستور پخت املت فرانسوی

تفت دادن فلفل دلمه‌ای و قارچ‌ها 

برای تهیه املت فرانسوی رستورانی، ابتدا فلفل دلمه‌ای را به صورت کوچک خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه خوب تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید.

افزودن سوسیس ها

ادامه تفت دادن را تا وقتی که آب اضافی قارچ تبخیر شود، ادامه دهید. سپس سوسیس‌ها را به شکل حلقه‌ای خرد کرده و به همراه مواد دیگر کمی تفت دهید تا سرخ شوند.

آماده کردن مایه تخم مرغ

حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست و روان شود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم‌مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

پخش کردن مایه تخم مرغ در تابه

در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد تخم‌مرغ را در تابه بریزید و با حرکات دورانی تابه را بچرخانید تا تخم‌مرغ به طور یکنواخت در تابه پخش شود.

اضافه سایر مواد

وقتی تخم‌مرغ‌ها خوب سرخ شدند، نیمه از ژامبون‌ها را روی تخم‌مرغ بچینید. سپس مخلوط سوسیس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی ژامبون‌ها بریزید و پنیر ورقه‌ای را روی مواد بگذارید و مقداری آویشن نیز اضافه کنید.

سرو

حالا نیمه دیگر تخم‌مرغ را روی مواد برگردانید و درب تابه را بگذارید تا چند دقیقه بپزد تا پنیر ذوب شود. سپس با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید. اگر تابه بزرگ ندارید، می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در چند مرحله درست کنید.

نکات پخت املت فرانسوی

کالباس خانگی

بسیاری از افراد به دلیل وجود کالباس یا ژامبون ممکن است از تهیه این املت صرف‌نظر کنند. اگر می‌خواهید از کالباس یا ژامبون مطمئن استفاده کنید، توصیه می‌شود با دستورات زیر، کالباس را در خانه تهیه کنید.

سوسیس خانگی

اگر می‌خواهید این املت خوشمزه را به صورت کاملاً خانگی و سالم درست کنید، پیشنهاد می‌شود از سوسیس خانگی بدون مواد نگهدارنده استفاده کنید. برای تهیه سوسیس به صورت خانگی می‌توانید به آموزش‌های زیر مراجعه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا