مواد لازم و آموزش املت فلفل دلمه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش املت فلفل دلمه ای
املت فلفل دلمه ای یکی از صبحانههای زیبا و بینالمللی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه املت فلفل دلمهای، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فلفلدلمه ای | ۳ عدد |
تخممرغ | ۸ عدد |
شیر | ¼ فنجان |
پنیر چدار | ۱ فنجان |
تره | ۲ قاشق غذاخوری |
ژامبون | ۳ ورق |
آموزش املت فلفل دلمه ای
مرحله اول
برای تهیه املت فلفل دلمهای، ابتدا تره را شسته و سپس در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آن خارج شود. بعد، تره را روی تخته برش گذاشته و به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه میدهیم کاملاً گرم شود. سپس، فلفل دلمهایها را شسته و از وسط برش میزنیم تا دانههای داخلی آن بیرون بیاید.
مرحله سوم
فلفل دلبهایها را در سینی فر قرار داده و مقداری آب در سینی میریزیم. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه میدهیم فلفلها به مدت ۵ دقیقه بپزند.
مرحله چهارم
حالا ژامبون را روی تخته برش گذاشته و به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس ژامبون خرد شده را به همراه تره، تخممرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه مناسب میریزیم و خوب هم میزنیم.
مرحله پنجم
بعد از گذشت ۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و مخلوط تخممرغ را درون فلفل دلمهایها میریزیم. سپس مقدار کمی پنیر چدار روی آن میپاشیم و دوباره سینی را به فر برمیگردانیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
مرحله ششم
در نهایت پس از ۲۰ دقیقه، املت فلفل دلمهای را از فر خارج میکنیم. بر روی املت کمی کنجد و تره خرد شده میپاشیم. املت فلفل دلمهای را همراه با نان تازه در وعده صبحانه سرو کنید. نوش جان!