مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش املت قارچ

املت قارچ یک غذای خوشمزه و محبوب در دنیا است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد. این غذا عموماً برای صبحانه یا عصرانه سرو می‌شود. املت قارچ به دو شکل می‌تواند درست شود: یکی با گوشت یا مرغ و دیگری که در این آموزش به شما معرفی می‌کنیم، یک املت گیاهی و بدون گوشت است. در تهیه این املت خوشمزه معمولاً از سبزیجات معطر استفاده می‌شود؛ ما در این دستور از پیازچه استفاده می‌کنیم، اما شما می‌توانید بر حسب سلیقه خود از سایر سبزیجات معطر نیز استفاده کنید. برای دیدن ادامه آموزش، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
تخم مرغ 3 عدد
قارچ 4 عدد متوسط
پیازچه 3 ساقه
فلفل سبز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن به مقدار کافی

دستور پخت املت قارچ

مرحله اول

برای درست کردن املت قارچ، ابتدا پیازچه‌ها را می‌شوییم و کنار می‌گذاریم. سپس قارچ‌ها را سریعاً آبکشی کرده و پوست آن‌ها را می‌گیریم و بر روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم.

مرحله دوم

یک تابه را روی حرارت پایین می‌گذاریم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم تا گرم شود. سپس قارچ‌های ورقه‌ای را در تابه می‌ریزیم و کمی نمک به آن اضافه کرده و به آرامی تفت می‌دهیم تا بپزند.

مرحله سوم

اگر می‌خواهید قارچ‌ها آب کمتری از دست بدهند، آن‌ها را در تابه داغ بریزید و تفت دهید. ولی اگر می‌خواهید آب آن‌ها به طور کامل کشیده شود، آن‌ها را در تابه سرد ریخته و سپس روی حرارت قرار دهید تا آبشان کاملاً بخار شود.

مرحله چهارم

پس از آن، تخم مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و اگر سالم بودند، با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند. سپس پیازچه‌ها را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم

پیازچه‌ها را با چاقو ریز خرد کرده و به تخم مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و دوباره خوب هم می‌زنیم. سپس مخلوط آماده شده را به تابه‌ای که قارچ‌ها در آن هستند اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا املت بپزد.

مرحله ششم

شعله را زیاد می‌کنیم و فلفل سبز تند را روی شعله قرار می‌دهیم تا کمی کبابی شود. سپس آن را به تخته آشپزخانه منتقل می‌کنیم.

مرحله هفتم

فلفل را از انتها ریز خرد کرده و روی املت می‌ریزیم. این کار را سریع انجام می‌دهیم تا املت طعم خوبی بگیرد. همچنین می‌توانید از فلفل سبز شیرین نیز استفاده کنید.

مرحله هشتم

پس از اینکه املت به طور کامل پخته شد، با کفگیر نصف املت قارچ را بلند کرده و روی نیمه دیگر آن تا می‌زنیم. سپس آن را داخل بشقاب قرار داده و روی آن را با سس کچاپ تزئین می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا