مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش املت مرغ

املت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و آسان است که در بسیاری از کشورها تهیه می‌شود و دستورهای مختلفی دارد. برای یادگیری کامل و گام به گام طرز تهیه املت مرغ، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع یا کره به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
گوجه ۱ عدد
ماست ⅓ لیوان
جعفری ۲۵ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر پیاز، پودر جعفری و فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر سیر و پودر آویشن به مقدار لازم

آموزش املت مرغ

مرحله اول

برای تهیه املت مرغ خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مکعبی برش می‌زنیم. سپس تکه‌های مرغ را داخل یک کاسه می‌گذاریم و به آن‌ها نمک، پودر پیاز، پودر جعفری، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا تکه‌های مرغ را خوب مخلوط می‌کنیم تا ادویه‌ها به‌خوبی به آن بچسبند. سپس روی کاسه را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا مرغ طعم‌دار شود. بعد جعفری را شسته و در آبکش قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

اجازه می‌دهیم آب اضافی جعفری بخار شود، سپس آن را روی تخته آشپزی می‌گذاریم و ریز خرد می‌کنیم. بعد از ۱۵ دقیقه، مرغ طعم‌دار شده را از یخچال در می‌آوریم.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب انتخاب کرده و روی حرارت…

“““html

ملایم حرارت را تنظیم می‌کنیم و کره را به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه کره ذوب شد، فیله‌های مرغ را به تابه می‌ریزیم و آنها را در کره تفت می‌دهیم تا رنگ‌شان عوض شود.

مرحله پنجم

در این مرحله، درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم مرغ با آب خودش به طور کامل بپزد و کمی هم سرخ شود. در همین حین، یک کاسه مناسب برمی‌داریم و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا تخم‌مرغ‌ها را با چنگال مخلوط می‌کنیم تا آنها کمی نرم شوند. سپس جعفری خرد شده، ماست، آرد، فلفل سیاه و نمک را به تخم‌مرغ‌ها اضافه می‌کنیم و با چنگال به خوبی هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و یکدست شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله، مخلوط تخم‌مرغ را به آرامی روی مرغ در تابه می‌ریزیم. بعد پوست گوجه‌فرنگی را جدا کرده و آن را به شکل دایره‌ای برش می‌زنیم، سپس آن‌ها را روی املت مرغ می‌چینیم و در آخر پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم.

مرحله هشتم

در انتها، دوباره درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم تا هم تخم‌مرغ خوب بپزد و هم پنیر پیتزا کاملاً ذوب شود. در پایان، املت مرغ را داخل ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و آن را با نان تازه سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش املت مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا