مواد لازم و آموزش املت کاهو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش املت کاهو
املت کاهو یک غذای خوشمزه و آسان ایرانی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری مراحل تهیه املت کاهو، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کاهو | ۱ عدد کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش املت کاهو
مرحله اول
برای تهیه املت کاهو، ابتدا کاهوها را جدا کرده و خوب میشوییم. سپس آن را در آبکش میگذاریم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس کاهوها را به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخممرغها را در یک کاسه میشکنیم و با چنگال کمی هم میزنیم تا بافت آنها مخلوط و یکدست شود. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آنها اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا کاهوهای خرد شده را به کاسه اضافه میکنیم و همه مواد را به خوبی ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. سپس یک تابه را روی حرارت گرم میکنیم و مقداری روغن در آن میریزیم و منتظر میمانیم تا روغن داغ شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه روغن داغ شد، مواد را به یکباره درون تابه میریزیم و با پشت قاشق بههم میزنیم تا کاملاً در سطح تابه پخش شود. حالا منتظر میمانیم یک سمت املت بهخوبی سرخ شود.
مرحله پنجم
وقتی یک سمت املت بهخوبی سرخ شد، برای راحتتر برگرداندن آن، املت را به بخشهای کوچک تقسیم میکنیم و برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ششم
پس از اینکه هر دو سمت املت خوب سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظرمان میگذاریم. در پایان املت کاهو را با نان، گوجهفرنگی و خیار شور خرد شده سرو میکنیم.