مواد لازم

مواد لازم و آموزش املت گوجه پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش املت گوجه پنیری

املت همیشه به عنوان یک صبحانه یا گاهی شام محبوب بوده است. انواع املت‌ها با توجه به موادی که در آن‌ها استفاده می‌شود، تفاوت دارند. املت گوجه پنیری یک مدل ساده و خوشمزه املت است که به همراه پنیر تهیه می‌شود. به دلیل اینکه تخم مرغ درون گوجه گذاشته می‌شود و در فر پخته می‌شود، این املت به زیبایی و ظرافتی شیک می‌رسد و می‌تواند به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها یا یک صبحانه لوکس در رستوران‌ها سرو شود.

مواد لازم برای ۳ نفر
گوجه فرنگی ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۶ عدد
پنیر پیتزا ۶۰ گرم
سبزیجات معطر (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت املت گوجه پنیری

مرحله اول

برای آماده کردن املت خوشمزه، ابتدا گوجه‌ها را از وسط نصف کنید و قسمت داخلی آن‌ها را با قاشق خالی کنید. سپس از قسمت پایین گوجه‌ها یک لایه نازک ببرید تا گوجه‌ها به صورت صاف در ظرف قرار بگیرند.

مرحله دوم

در این مرحله، سینی فر را کمی با روغن مایع چرب کرده و گوجه‌ها را در آن بچینید. سپس زرده‌های تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و هر زرده را به طور جداگانه داخل هر نصفه گوجه بریزید.

مرحله سوم

حالا کمی نمک و ادویه‌هایی که دوست دارید را روی زرده تخم مرغ‌ها بپاشید. سپس پنیر پیتزا را روی زرده‌ها بریزید و می‌توانید اگر دوست داشتید، فلفل سبز و سبزیجات معطر هم روی آن‌ها اضافه کنید.

مرحله چهارم

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد از ۱۰ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود. وقتی فر به دمای مناسب رسید، سینی را داخل فر گذاشته و بگذارید املت‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا