مواد لازم

مواد لازم و آموزش امگشت پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش امگشت پلو

این برنج یکی از غذاهای خوشمزه است که با تن ماهی و سبزیجات معطر و کشمش مخلوط می‌شود. این غذا متعلق به استان خوزستان است و عطر و طعم دلپذیری دارد. استفاده از تن ماهی در این غذا، علاوه بر اینکه طعم خوبی به آن می‌دهد، باعث می‌شود تهیه آن آسان‌تر و سریع‌تر باشد و نگرانی از تیغ‌های ماهی نداشته باشید. می‌توانید مخلفات را با برنج مخلوط کنید یا به‌طور جداگانه بر روی آن بریزید، که بسته به سلیقه هر کس می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۵ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
شنبلیله خرد شده ۱۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۱۰۰ گرم
تن ماهی ۱ عدد
کشمش پلویی ۱ فنجان
برنج ۴ پیمانه

دستور پخت امگشت پلو

مرحله اول

برای تهیه امگشت پلوی خوشمزه، ابتدا برنج را بشویید و به مدت ۱ ساعت در آب و نمک بخیسانید. سپس در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. آب خیسانده برنج را دور بریزید.

مرحله دوم

برنج را با کمی نمک به آب جوش اضافه کنید تا نیم‌پز شود. بعد از نیم‌پز شدن، برنج را در آبکش بریزید و کنار بگذارید. پیاز را بشویید، پوست بکنید و به شکل خلالی خرد کنید. یک تابه بردارید.

مرحله سوم

در تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. سیر را پوست کنید و رنده کنید و به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد را خوب تفت دهید تا بوی سیر در بیاید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. حالا گشنیز و شنبلیله خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله پنجم

اجازه دهید مخلوط خوب سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. تن ماهی را در یک قابلمه کوچک با کمی آب بپزید تا ۲۰ دقیقه به جوش بیاید. سپس تن را باز کنید و وقتی سبزی‌ها خوب سرخ شد، آن را به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط را کمی تفت دهید. کشمش را که شسته‌اید و آب آن را گرفته‌اید، به مواد اضافه کنید و یک‌بار دیگر کمی تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید. یک قابلمه بردارید و کف آن کمی روغن بریزید و با ته‌دیگ انتخابی‌تان بپوشانید.

مرحله هفتم

حالا یک لایه برنج آبکش شده و یک لایه از سبزی و تن ماهی بریزید. این کار را تا زمانی که مواد و برنج تمام شود ادامه دهید. سپس قابلمه را روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد و غذای شما آماده شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا