مواد لازم

مواد لازم و آموزش انار پلو خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش انار پلو

انار پلو یک غذای خوشمزه و ویژه ایرانی است که بیشتر در شب یلدا تهیه می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
دانه انار ۲ پیمانه
مرغ ۵۰۰ گرم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت انار پلو

آماده سازی برنج

برای درست کردن انار پلو مجلسی، ابتدا برنج را بسته به نوعش خیس کنید. سپس در یک قابلمه مناسب، می‌توانید تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از این که آب جوش آمد، ۱ قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه کنید.

آبکش کردن برنج

وقتی که آب خیلی داغ شد، برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا دانه‌های برنج نرم شوند. وقتی که نرم شدند و داخل آن کمی سفت مانده بود، برنج را آبکشی کنید و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید.

پخت برنج

کمی روغن در قابلمه بریزید و می‌توانید به انتخاب خود از نان لواش یا سیب‌زمینی ورقه‌ای برای ته‌دیگ استفاده کنید. حالا برنج را روی ته‌دیگ بریزید و یک دم‌کنی روی درب قابلمه بگذارید تا برنج بخار کند و بپزد.

پخت و ریش ریش کردن مرغ

در ادامه، مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، ۱ عدد پیاز، ۲ حبه سیر و مقداری نمک و زردچوبه در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد. بعد از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده و به صورت ریش‌ریش خرد کنید.

تفت دادن برنج

پیاز باقی‌مانده را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه تفت دهید تا نرم شود. سپس مرغ ریش‌ریش شده را به آن اضافه کرده و همراه با رب انار و نصف دانه‌های انار .ما ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و چند دقیقه آن را تفت می‌دهیم.

اضافه کردن خلال بادام و پسته

در مرحله آخر، خلال بادام و خلال پسته را به مخلوط اضافه می‌کنیم و کمی دیگر تفت می‌دهیم تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند. وقتی برنج دم کشید، آن را در یک دیس می‌کشیم و سپس کمی از برنج را با زعفران دم کرده مخلوط می‌کنیم.

تزئین و سرو

شما می‌توانید مخلوط مرغ را با برنج ترکیب کنید یا اینکه آن را روی برنج به صورت تزیینی قرار دهید. ما پیشنهاد می‌کنیم برای تزیین انار پلو از گوشت مرغ و دانه‌های انار استفاده کنید تا ظاهر غذا هنگام سرو زیباتر باشد.

نکات پخت انار پلو

انار پلو با گوشت

برای درست کردن انار پلو با گوشت می‌توانید دو روش را امتحان کنید. روش اول این است که مانند دستور بالا، گوشت را جداگانه بپزید، سپس آن را ریش ریش کرده و با سایر مواد تفت دهید و در آخر برای تزیین روی انار پلو استفاده کنید.

روش دوم این است که از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم. برای این کار، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط که رنده شده و آب آن گرفته شده، مخلوط می‌کنیم. سپس ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه می‌کنیم.

سپس کمی نمک و ادویه به ترکیب اضافه می‌کنیم و با دست ورز می‌دهیم تا چسبناک شود. در پایان، مایه گوشت چرخ کرده را به کوفته‌های کوچک به اندازه گردو تبدیل کرده و آن‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم و سپس در کنار انار پلو سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا