مواد لازم و آموزش اورفا کباب برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش اورفا کباب
کباب یکی از وعدههای غذایی معروف در فرهنگهای ایرانی، ترکی و عربی است. اورفا کباب نوعی کباب است که به شهر اورفا در ترکیه تعلق دارد. این کباب در تابه گریل درست میشود و شباهتهایی به شامی دارد، اما طعم و ادویههای آن متفاوت هستند. ادنا کباب هم شبیه اورفا کباب است، اما ادویهها و چاشنیهای آن با اورفا کباب فرق دارد و معمولاً زیره و ادویههای خوشعطر دیگری هم در آن به کار میرود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۷۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر و پیاز | ۲ قاشق غذا خوری |
برگ جعفری و شوید | ۴ قاشق غذا خوری |
پودر نان خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
دستور پخت اورفا کباب
مرحله اول
برای درست کردن اورفا کباب، ابتدا پیاز را میشوییم و پوست میکنیم. سپس آن را رنده کرده و آبش را میگیریم. حالا یک کاسه برمیداریم و گوشت چرخ کرده و پیاز را داخل آن میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز و برگهای جعفری و شوید را هم اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس پودر نان خشک را هم به مخلوط افزوده و خوب ورز میدهیم. میتوانیم از میکسر هم استفاده کنیم تا مخلوط کاملاً یکنواخت شود. بعد از آن تابه گریل را روی حرارت میگذاریم. حالا گوشت را با دست شکل میدهیم تا مانند کتلت شود و آن را روی تابه گریل میگذرانیم تا بپزد.
مرحله سوم
ما کبابها را مرتب برمیگردانیم تا کاملاً بپزند و ترد شوند. میتوانیم گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را هم کنار کبابها گریل کنیم و به عنوان تزئین و سرو ارائه دهیم. معمولاً پخت کبابها حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد. این کبابها را میتوانیم با نان بربری و ترشی سرو کنیم.