مواد لازم

مواد لازم و آموزش اوگرا پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش اوگرا پلو

اوگرا پلو یکی از غذاهای معروف در تاجیکستان است و خانم‌ها و مادران تاجیکی معمولاً آن را طبخ می‌کنند. این غذا از برنج و گوشت تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و اشتها آور است. اوگرا پلو با استفاده از گوشت سرخ شده، پیاز، هویج و ادویه‌های محلی درست می‌شود. این غذا در رژیم غذایی مردم تاجیکستان جایگاه ویژه‌ای دارد و جزو برنج‌های مخلوط به شمار می‌آید. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله اوگرا پلو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم اوگرا پلو
گوشت ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
برنج پاکستانی ۲ پیمانه
سیر ۱ غوزه
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل نصف قاشق چای خوری

آموزش اوگرا پلو

مرحله اول

برای درست کردن اوگرا پلو، ابتدا یک قابلمه را روی حرارت گذاشته و کمی روغن در آن می‌ریزیم. سپس گوشت را به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم تا کمی بپزد. در همین حین، پیازها را شسته و پوست می‌کنیم.

مرحله دوم

پیازها را به صورت ریز خرد کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم و کمی با هم تفت می‌دهیم. هویج‌ها را هم شسته و به صورت خلالی برش می‌زنیم. وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کم شد، هویج‌ها را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

از این مرحله به بعد بهتر است مواد را هم نزنیم تا ترکیب آن‌ها به هم نریزد. سپس یک غوزه سیر را به طور کامل در وسط قابلمه و میان هویج‌ها قرار می‌دهیم و دوباره درب قابلمه را می‌گذاریم. برنج‌ها را نیز با آب ولرم شسته و تمیز می‌کنیم.

مرحله چهارم

برنج‌ها را روی هویج‌ها می‌ریزیم و سپس سه و نیم پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم. وقتی آب جوش به طور کامل شروع به جوشیدن کرد و جذب مواد شد، برنج‌ها را از کناره‌های قابلمه جمع کرده و به وسط می‌کشانیم تا به شکل گنبدی درآید.

مرحله پنجم

حالا برنج را دم می‌کنیم و بعد از اینکه برنج خوب دم کشید، اوگرا پلو آماده سرو است. برای اینکه گوشت سریع‌تر پخته شود، لایه نازکی که روی گوشت است را جدا می‌کنیم، که به این کار “گرفتن دمار” می‌گویند. این کار باعث می‌شود گوشت سریع‌تر بپزد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا