مواد لازم و آموزش اکبر جوجه با شیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش اکبر جوجه با شیر
اکبر جوجه با شیر یکی از دستورهای پخت این غذای خوشمزه است که با طعمهای مختلف درست میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
جوجه ۱ کیلویی | ۱ عدد |
آب | ۳٫۵ لیوان |
شیر | ۲ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم سس | |
رب انار رقیق | ½ لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
آموزش اکبر جوجه با شیر
مرحله اول
برای درست کردن اکبر جوجه با شیر خوشمزه، اول جوجه را از وسط نصف میکنیم. در حین بریدن جوجه، باید دقت کنیم که پوست آن جدا نشود. بعد از آن، جوجهها را در یک قابلمه مناسب میگذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله، شیر را به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه میکنیم و آن را روی حرارت زیاد میگذاریم تا آب و شیر به جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم جوجهها به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
مرحله سوم
بعد از پایان زمان پخت، جوجهها را از قابلمه خارج کرده و در یک آبکش میگذاریم تا آب اضافی آنها برود. سپس یک قابلمه جدید روی حرارت قرار میدهیم و نصف فنجان روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا جوجهها را به قابلمه اضافه میکنیم و هر دو طرف آنها را به خوبی سرخ میکنیم تا طلايي شوند. بعد از سرخ شدن جوجهها، کره و یک و نیم لیوان آب را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم جوجهها به مدت یک ساعت به طور کامل سرخ شوند. در همین حین، سس اکبر جوجه را آماده میکنیم. برای این کار، رب انار، نمک، شکر و گردو را در یک تابه با هم مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله ششم
پس از یک ساعت، اکبر جوجه را از قابلمه خارج کرده و در یک ظرف سرو میگذاریم. سس رب انار را نیز در یک کاسه کوچک کنار غذا قرار میدهیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با برنج زعفرانی سرو میکنیم.