مواد لازم و آموزش اکلر کیک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش اکلر کیک
اکلر کیک یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب در ترکیه است که نرم و لطیف است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله درست کردن اکلر کیک، ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم پیگیری کنید.
مواد لازم اکلر کیک |
|
آرد کیک | ۹۵ گرم |
شیر | ۸۰ میلی لیتر |
آب | ۸۰ میلی لیتر |
شکر | ۱۰ گرم |
نمک | ۲ گرم |
کره | ۶۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
مواد لازم فیلینگ وانیلی |
|
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۱۳۵ گرم |
نشاسته ذرت | ۳۰ گرم |
آرد کیک | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
عصاره ی وانیل | ۱۰ گرم |
کره | ۱۷۰ گرم |
آموزش اکلر کیک
مرحله اول
برای درست کردن اکلر کیک خوشمزه، در ابتدا فیلینگ وانیلی را آماده میکنیم. برای این کار، شیر را در یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد. سپس تخممرغها را…
“`html
درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا شکر را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا بافت تخم مرغ ها نرم و شکر حل شود. سپس آرد و نشاسته ذرت را الک کرده و به کاسه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
سپس شیر داغ را به آرامی به کاسه اضافه میکنیم و باید سریع هم بزنیم تا تخم مرغ ها با حرارت شیر نپزند و مخلوط یکنواختی درست کنیم. بعدا ظرف را روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم.
مرحله چهارم
توجه کنید که تا وقتی مایه پودینگ غلیظ نشده، هم زدن را متوقف نکنید. وقتی که مایه به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت برمیداریم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
حالا روی مایه پودینگ را با پلاستیک فریزر میپوشانیم و در دمای اتاق میگذاریم تا کاملاً خنک شود و رویه نبندد. در این بین به سراغ درست کردن خمیر کیک میرویم. برای این کار، شیر را در یک قابلمه میریزیم.
مرحله ششم
سپس شکر، آب نمک و کره را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد. وقتی که شیر به جوش آمد، آن را از روی حرارت بر میداریم و آرد را یکباره به آن اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا با سرعت هم میزنیم تا خمیر جمع شود. بعد دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و خمیر را داغ میزنیم تا خوب جمع شود. سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا خمیر کمی خنک شود.
مرحله هشتم
در این مرحله فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس تخم مرغها را یکی یکی به قابلمه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا خمیری نرم و چسبناک مثل خمیر بامیه درست شود.
مرحله نهم
در این مرحله دو قالب مشابه انتخاب کرده و کاغذ روغنی درون آنها میگذاریم. سپس خمیر کیک را به دو قسمت تقسیم کرده و درون قالبها میریزیم. بعد قالبها را در فر میگذاریم و اجازه میدهیم ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزند.
مرحله دهم
در این مدت کره را از یخچال خارج کرده و در دمای اتاق قرار میدهیم تا نرم شود. سپس آن را در یک کاسه میریزیم و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود.
مرحله یازدهم
حالا کم کم مایه پودینگ را به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا فرم بگیرد. بعد از ۳۰ دقیقه قالبها را از فر خارج کرده و میگذاریم تا کیکها خنک شوند، سپس آن را از قالب خارج میکنیم.
مرحله دوازدهم
حال یک لایه کیک را در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با مایه پودینگ کاملاً میپوشانیم. سپس لایه دوم کیک را روی مایه پودینگ گذاشته و به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود. نوش جان.