
آموزش اکلیل خوراکی
اکلیل خوراکی یکی از مواد جالب و زیبا است که می توانید برای تزیین کیک های خامهای و شیرینیها استفاده کنید. برخی از اکلیلها در فروشگاهها به فروش میرسند، اما تنها اکلیلهای خوراکی برای تزئین کیک مناسب هستند. در اینجا، نحوه تهیه اکلیل خوراکی با مواد ساده را آموزش میدهیم. بهترین زمان برای استفاده از اکلیل خوراکی، بعد از خامهکشی نهایی است. اکلیل به صورت پودر است که روی خامه پاشیده میشود و آن را زیباتر میکند. برای تهیه اکلیل از ژلاتین و رنگ خوراکی استفاده میشود.
مواد لازم اکلیل خوراکی | |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری |
پودر قند | ۱ قاشق مرباخوری |
رنگ خوراکی | به مقدار لازم |
اسانس وانیل | به مقدار لازم |
روش تهیه اکلیل خوراکی
مرحله اول
برای درست کردن اکلیل خوراکی، ابتدا یک کاسه کوچک بگیرید. پودر ژلاتین را درون آن بریزید و مقداری آب به مقداری که فقط ژلاتین خیس شود، اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود. وقتی ژلاتین پف کرد، آن را روی بخار گرم کنید یا به روش بنماری حل کنید.
مرحله دوم
سپس رنگ مورد نظر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. بسته به سلیقه خود میتوانید از رنگهای پودری یا مایع استفاده کنید. بعد از آن، اسانس وانیل و پودر قند را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد خوب ترکیب شوند.
مرحله سوم
حال یک تکه طلق بردارید و مخلوط را روی آن بریزید و به آرامی پهن کنید تا ضخامت یکسانی داشته باشد. دقت داشته باشید که میتوانید از هر رنگی که دوست دارید، استفاده کنید. لازم به ذکر است که خشک شدن ژلاتین حدود دو روز زمان نیاز دارد.
مرحله چهارم
اگر مقدار آب بیشتری اضافه کنید، زمان خشک شدن طولانیتر خواهد بود. بعد از خشک شدن، اکلیل به راحتی از روی طلق جدا میشود. سپس آن را درون آسیاب بریزید و پودر کنید. حال پودر اکلیل آماده است و میتوانید از آن برای تزیین کیکها و شیرینیهای خود استفاده کنید.