مواد لازم

مواد لازم و آموزش ایچلی کوفته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ایچلی کوفته

ایچلی کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ترکیه است که با مواد مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله ایچلی کوفته را ببینید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
بلغور گندم ریز ۳ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
آرد سمولینا ½ لیوان
آرد سفید ½ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی
مواد میانی کوفته
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش ایچلی کوفته

مرحله اول

برای درست کردن ایچلی کوفته خوشمزه، ابتدا بلغور را با آب جوش در یک کاسه مناسب بریزید. سپس روی کاسه را بپوشانید و بگذارید بلغور خوب خیس بخورد تا حجم آن افزایش یابد.

مرحله دوم

حالا بلغور خیس خورده را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. سپس به آن آرد سمولینا، آرد سفید، رب گوجه‌فرنگی و رب فلفل را اضافه کنید. بعد از آن کمی نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کرده و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

به آرامی مقداری آب جوش به مخلوط اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا مواد به هم بچسبند. وقتی که مایه کوفته ترکیب شد، تخم مرغ را هم اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا مایه کاملاً یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید مایه را به شکل گرد درآورده و مواد میانی را آماده کنید. برای این کار، ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. سپس جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم

حال نوبت به پر کردن مایه کوفته با مخلوط گوشت است. برای این کار، مقداری از مایه کوفته را بردارید و در وسط آن مقداری از مواد میانی قرار دهید. سپس اطراف آن را به آرامی جمع کنید تا مواد داخل مایه باقی بمانند. این کار را برای تمام مایه ها انجام دهید.

مرحله ششم

در نهایت، کوفته‌ها را درون آب جوش بپزید تا وقتی که کاملاً پخته و نرم شوند. بعد از پخت، می‌توانید ایچلی کوفته‌ها را در ظرف سرو قرار داده و با سس دلخواه خود تزئین کنید. نوش جان!

“““html

مرحله چهارم

در این مرحله، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. بعد از آن، پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا نرم و سبک شود.

مرحله پنجم

حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می‌کنیم و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه می‌کنیم. کمی همه مواد را تفت می‌دهیم تا گوشت رنگش عوض شود. سپس نصف فنجان آب به تابه می‌ریزیم و درب آن را می‌گذاریم تا گوشت بپزد.

مرحله ششم

زمانی که آب تابه تقریباً تمام شد، جعفری را خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. بعد از آن، به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته برمی‌داریم، مقداری از مخلوط گوشت را داخل آن قرار می‌دهیم و به شکل گرد یا بیضی درست می‌کنیم.

مرحله هفتم

تمام مایه کوفته را به همین روش آماده می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه کوفته‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم و بعد از اینکه روغن اضافی آن‌ها گرفته شد، با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش ایچلی کوفته برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا