مواد لازم

مواد لازم و آموزش بابا غنوش خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش بابا غنوش

بابا غنوش یا بابا غنوج یکی از غذاهای خوشمزه کشور لبنان است که با بادمجان تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذای لذیذ لبنانی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۶ عدد متوسط
ارده ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۶ حبه
پیازچه ۴ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت بابا غنوش

آماده سازی بادمجان

در ابتدا بادمجان‌ها را با پوست شسته و سپس روی شعله گاز یا کباب‌پز کباب کنید تا به خوبی پخته شوند. اگر طعم دودی بادمجان را دوست دارید، می‌توانید آن‌ها را در فر یا توستر نیز کباب کنید.

جدا کردن پوست آنها

بعد از اینکه بادمجان‌ها کباب شدند، در یک ظرف بزرگ مقداری آب سرد بریزید و بادمجان‌های کباب‌شده را به مدت ۵ دقیقه در آب سرد بگذارید. سپس بادمجان‌ها را از آب بیرون بکشید و پوست آنها را جدا کنید.

افزودن سایر مواد

پس از جدا کردن پوست بادمجان‌ها، آن‌ها را چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس بادمجان‌ها را با ارده، سیر، پیازچه، روغن زیتون، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه در مخلوط‌کن یا میکسر بریزید.

تزئین و سرو

مواد را خوب میکس کنید تا یکدست و شبیه پوره شود. اگر میکسر ندارید، می‌توانید از گوشتکوب استفاده کنید تا مواد به خوبی له شوند. در نهایت، بابا غنوش را در ظرف مورد نظر بریزید و با روغن زیتون و دانه‌های انار تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا