مواد لازم و آموزش بادمجان آچاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بادمجان آچاری
بادمجان آچاری یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه هند است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم آموزش بادمجان آچاری، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۸ عدد قلمی |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
سیر | ۲ حبه |
سیاه دانه | ¼ قاشق چایخوری |
رازیانه | ¼ قاشق چایخوری |
زیره | ¼ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | ½ قاشق چایخوری |
نمک، روغن و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
آموزش بادمجان آچاری
مرحله اول
برای تهیه بادمجان آچاری خوشمزه، ابتدا بادمجانها را میشوییم و سپس با پوست، به صورت حلقههای نازک خرد میکنیم. بعد آب نمک در یک کاسه بزرگ درست میکنیم و بادمجانها را در آن قرار میدهیم.
مرحله دوم
پس از ۲۰ دقیقه، بادمجانها را آبکشی کرده و با آب سرد میشوییم. سپس با یک دستمال تمیز، آنها را خشک میکنیم. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، بادمجانها را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ میکنیم. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و به همان تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد، پوست گوجهفرنگیها را جدا کرده و بعد به صورت نگینی خرد میکنیم و به تابه میافزاییم. سپس سیرها را رنده کرده و به همراه ادویهها به تابه اضافه میکنیم و به آرامی تفت میدهیم.
مرحله پنجم
بعد از اینکه آب اضافی گوجهفرنگیها گرفته شد، بادمجانهای سرخ شده را با نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه میکنیم. بعد درب تابه را میگذاریم و منتظر میمانیم تا آب اضافی کاملاً تبخیر شود.
مرحله ششم
در این مرحله، طعم غذا را میچشیم و اگر لازم بود، کمی نمک و فلفل قرمز اضافه میکنیم. در نهایت، وقتی که آب اضافی غذا کشیده شد و به روغن افتاد، آن را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و سرو میکنیم.