مواد لازم

مواد لازم و آموزش بادمجان بقچه ای خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش بادمجان بقچه ای

بادمجان بقچه ای یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا است که می توان به عنوان پیش غذای لذیذی از آن استفاده کرد. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
بادمجان ۶ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد درشت
رب انار ½ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت بادمجان بقچه ای

آماده سازی بادمجان ها

برای تهیه بادمجان بقچه ای خوشمزه اول بادمجان ها را شسته و سپس از طول برش های نازکی می زنیم. کمی نمک روی بادمجان ها می پاشیم تا آب آنها خارج شود و تلخی شان گرفته شود.

داغ کردن روغن

بعد از ۲۰ دقیقه، بادمجان ها را آبکشی کرده و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن درون آن می ریزیم و منتظر می مانیم تا روغن داغ شود.

سرخ کردن بادمجان ها

حال بادمجان ها را در روغن داغ سرخ می کنیم و بعد کنار می گذاریم. یکی از پیازها را به شکل کوچک خرد کرده و در همین تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود.

تفت دادن گوشت چرخ کرده

بعد از آن گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا طعم خامی آنها گرفته شود.

افزودن ادویه

در ادامه گردو خرد شده، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا همه مواد خوب ترکیب شوند. سپس ۱ لیوان آب اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید.

پخت گوشت

وقتی آب درون تابه به جوش رسید، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد و آب درون تابه به طور کامل تبخیر شود. زمانی که مایه گوشت چرخ کرده آماده شد، به سراغ تهیه بقچه ها می رویم.

پیچاندن بادمجان ها

در ابتدا، بادمجان‌های سرخ شده را به صورت علامت (+) روی هم قرار می‌دهیم. سپس مقداری از مایه گوشت را وسط بادمجان‌ها می‌گذاریم. حالا بادمجان‌ها را جمع کرده و با خلال دندان ثابت می‌کنیم.

تفت دادن باقی پیاز ها

برای زیبا‌تر شدن غذا، می‌توانیم روی هر خلال دندان یک گوجه گیلاسی بگذاریم. بعد از اینکه همه بادمجان‌ها را پیچیدیم، پیاز باقی‌مانده را با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا نرم شود. سپس کمی نمک و ادویه به آن اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن گوجه فرنگی

در این مرحله، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست می‌گیریم و رنده می‌کنیم، سپس آن‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌فرنگی‌ها تبخیر شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگ آن خوب شود.

سرو

حالا نیم فنجان آب به تابه اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم که آب به جوش بیاید. سپس بادمجان‌ها را در سس قرار می‌دهیم تا سس به‌طور کامل به بادمجان‌ها نفوذ کند. در نهایت، غذا را به همراه نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا