مواد لازم

مواد لازم و آموزش بادمجان سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بادمجان سوخاری

بادمجان یکی از سبزیجات خوشمزه است که در خیلی از غذاهای ایرانی استفاده می‌شود. بادمجان سرخ‌کرده معمولاً روغن زیادی به خود می‌گیرد؛ اما در این روش، ما بادمجان‌ها را اول می‌پزیم و بعد سرخ می‌کنیم. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۵ عدد
آرد ذرت به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر پاپریکا به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
ماست و سیر به مقدار لازم
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت بادمجان سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن بادمجان سوخاری خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم و کلاهک آن‌ها را به بادمجان‌ها متصل نگه می‌داریم. سپس یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا سریع‌تر به جوش بیاید.

مرحله دوم

حالا بادمجان‌ها را از وسط به دو نیم می‌بریم و داخل آب جوش می‌اندازیم تا پخته و نرم شوند. ۵ تا ۸ دقیقه کافی است تا بادمجان‌ها بپزوندو سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم. آرد ذرت را با نمک، فلفل و پاپریکا مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس بادمجان‌ها را در آرد می‌غلتانیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کرده و بعد در ظرف سرو می‌گذاریم. برای تزیین، از جعفری استفاده می‌کنیم و آن را با ماست موسیر سرو می‌کنیم.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا