مواد لازم و آموزش بادمجان ناردونی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش بادمجان ناردونی
بادمجان ناردونی یک غذای خوشمزه و سنتی از شمال ایران است که طعمی ترش و ملس دارد. ترشی این خوراکی از انار و رب انار و آلوی جنگلی گرفته میشود. این غذا معمولاً با برنج کته (برنج شمالی) و ماست چکیده سرو میشود که ترکیب طعم بسیار خوبی ایجاد میکند. همچنین بادمجانها بهطور کامل سرخ میشوند و با مواد خوشمزهای پر میشوند که ظاهری زیبا و شیک به آن میبخشند. میتوانید این غذا را در مهمانیها نیز سرو کنید. برای آشنایی با مراحل تهیه این خوراکی لذیذ، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۸ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
انار دون شده | ۱ عدد بزرگ |
آلو ترش و جنگلی | به مقدار دلخواه |
رب انار ملس | ½ قاشق غذاخوری |
پونه خشک | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت بادمجان ناردونی
مرحله اول
برای درست کردن بادمجان ناردونی خوشمزه، ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و پوست آنها را بکنید. بعد روی بادمجانها نمک و زردچوبه بپاشید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. سپس یک تابه را روی حرارت بگذارید.
مرحله دوم
کمی روغن داخل تابه بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود. سپس بادمجانها را با دقت در روغن قرار دهید. شعله را کم کنید تا بادمجانها به آرامی و یکنواخت سرخ شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، پیازها را بشویید و پوست کنید، بعد آنها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک تابه دیگر را بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیازها را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
مرحله چهارم
سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید. وقتی که این مواد کمی تفت خوردند و عطر زردچوبه پخش شد، انار دون شده را که از قبل آماده کردهاید، به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. حالا آلوهای ترش و جنگلی را هم به ترکیب اضافه کنید.
مرحله پنجم
رب انار را بیزید و کمی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. در انتها پونه خشک را اضافه کنید و خوب همه مواد را مخلوط کنید. بادمجانهای سرخ شده را از وسط برش دهید.
مرحله ششم
حالا مواد آماده شده را داخل بادمجانها بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها کاملاً پخته و مزهدار شوند. در نهایت بادمجانهای ناردونی را در کنار کته و ماست چکیده سرو کنید.