مواد لازم

مواد لازم و آموزش بادمجان پفکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بادمجان پفکی

بادمجان پفکی یکی از غذاهای لذیذ و بسیار محبوب در سراسر دنیاست که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلف درست کرد. این غذا به نوعی سرخ کردنی به حساب می‌آید، اما از بادمجان سوخاری متفاوت است. بادمجان سوخاری با پوشاندن آن در پودر سوخاری تهیه می‌شود، در حالی که بادمجان پفکی مثل جوجه و میگو پفکی با یک خمیر مخصوص درست می‌شود. چون این غذا در روغن زیادی سرخ می‌شود، کالری بالایی دارد و به همین دلیل می‌تواند به عنوان یک وعده کامل سرو شود، اما می‌توان آن را به عنوان پیش غذا هم میل کرد. در ادامه همراه سایت رضیم باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت بادمجان پفکی

مرحله اول

برای درست کردن بادمجان پفکی، ابتدا بادمجان‌ها را با پوست شسته و با یک دستمال خشک می‌کنیم. سپس باید هر بادمجان را به صورت نوارهای نازک و به صورت خط‌های موازی مانند نقش گورخر برش دهیم. این برش‌ها را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

سپس بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای به ضخامت حدود یک سانتی‌متر برش می‌زنیم. در این مرحله، تخم مرغ‌ها را در یک کاسه مناسب شکسته و با یک چنگال هم می‌زنیم تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

مرحله سوم

در این مرحله، بکینگ پودر، مقداری نمک، فلفل سیاه، آرد و شیر را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا تمام مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

اکنون کاسه حاوی تخم مرغ را کنارمان می‌گذاریم. سپس در یک قابلمه کوچک، به اندازه‌ای روغن سرخ کردنی می‌ریزیم که بادمجان‌ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله، بادمجان‌ها را ابتدا در مخلوط تخم مرغ قرار داده تا به خوبی آغشته شوند و سپس به آرامی در روغن داغ می‌گذاریم تا سرخ شوند. تمام بادمجان‌ها را به همین ترتیب سرخ می‌کنیم.

مرحله ششم

حتماً توجه کنید که بادمجان‌ها را اینقدر در قابلمه نگذارید که روی هم قرار بگیرند. بعد از این که بادمجان‌ها سرخ و پفکی شدند، آن‌ها را روی توری قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود و سپس در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم. بادمجان‌های پفکی را با سس دلخواه نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا