مواد لازم و آموزش بادمجان کاری هندی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بادمجان کاری هندی
بادمجان کاری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در هند است که با سلیقه ما ایرانیها همخوانی داشته و بسیار خوشمزه است. برای یادگیری طرز تهیه این غذا به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۱ کیلو گرم |
شیر نارگیل یا خامه صبحانه | یک چهارم پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زنجبیل رنده شده | ¼ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | به اندازه کافی |
ادویه کاری | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ¼ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل قرمز | ¼ قاشق غذا خوری |
پودر زیره | ¼ قاشق غذا خوری |
پودر هل | ¼ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش بادمجان کاری هندی
مرحله اول
برای تهیه بادمجان کاری خوشمزه، ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به قطعات کوچکی به اندازه گوشت خورشتی برش میزنیم. سپس در یک کاسه، مقداری آب و ۱ قاشق نمک بریزید.
مرحله دوم
حالا بادمجانهای خرد شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در آب نمک بخوابانید تا تلخی و آب اضافی آنها گرفته شود. بعد از این مدت، بادمجانها را آبکشی کرده و درون آبکش قرار دهید تا خشک شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، ۲ قاشق غذاخوری روغن را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه بزرگ ترکیب میکنیم. سپس بادمجانها را به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا بادمجانها مزهدار شوند.
مرحله چهارم
حالا باید بادمجانها را بپزیم، برای…
“`
برای شروع، میتوانیم بادمجانها را در یک سینی فر قرار دهیم و آنها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزیم. همچنین میتوانیم بادمجانها را در یک تابه مناسب بگذاریم و آنها را سرخ کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، یک تابه روی حرارت میگذاریم و کمی روغن در آن میریزیم. وقتی روغن گرم شد، پیاز را به شکل کوچک خرد میکنیم و به تابه اضافه مینماییم. سپس پیازها را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند.
مرحله ششم
حالا زنجبیل رنده شده را به همراه ادویهجاتی مثل پودر کاری، تخم گشنیز، فلفل قرمز، زیره، هل، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه میکنیم و به آرامی تفت میدهیم تا عطر ادویهها به خوبی پخش شود.
مرحله هفتم
در قدم بعدی، سیر را رنده میکنیم و به تابه اضافه مینماییم. کمی تفت میدهیم تا عطر سیر هم بیرون بیاید. سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و مخلوط را به خوبی تفت میدهیم تا خوب سرخ شود. بعد از آن، بادمجانها را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
بعد از اینکه مواد را کمی تفت دادیم، یک لیوان آب به تابه اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب به جوش بیاید. سپس شیر نارگیل یا خامه را اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم. حرارت زیر تابه را کم میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله، میگذاریم غذا با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا به خوبی جا بیفتد و آب داخل تابه کاملاً بخار شود. در نهایت، بادمجان کاری را در ظرف مورد نظرمان میریزیم و میتوانیم آن را با نان یا برنج سرو کنیم.