مواد لازم

مواد لازم و آموزش بادمجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش بادمجان کبابی

بادمجان کبابی شکم پر یکی از غذاهای معروف شمالی است که طعمی ترش و ملس دارد. ترشی این غذا ناشی از استفاده از انار و رب انار و آلوی جنگلی است. این غذا به همراه کته شمالی سرو می‌شود و ترکیبی لذیذ به وجود می‌آورد. همچنین، به دلیل اینکه بادمجان‌ها به صورت کامل سرخ می‌شوند و با گوشت پر می‌شوند، جلوه‌ای زیبا و شیک دارند و می‌توانند در مهمانی‌های خانگی کنار سایر غذاها سرو شوند.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان متوسط ۴ عدد
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
رب انار یا رب آلو ۲ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده به مقدار دلخواه

دستور پخت بادمجان کبابی

مرحله اول

برای شروع، بادمجان‌ها را خوب می‌شوییم و پوست آن‌ها را جدا می‌کنیم. سپس به شکل افقی برش می‌زنیم و روی آن‌ها نمک می‌پاشیم. بادمجان‌ها را حدود نیم ساعت کنار می‌گذاریم تا تلخی آن‌ها بگیرد، سپس آن‌ها را شسته و خشک می‌کنیم.

مرحله دوم

در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم و وقتی روغن داغ شد، بادمجان‌ها را یکی یکی سرخ می‌کنیم و سپس آن‌ها را کنار می‌گذاریم. در تابه دیگری کمی روغن اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم. پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

پیازها را در تابه تفت می‌دهیم تا طلایی و نرم شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگش عوض شود. بعد، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. در ادامه، رب انار یا رب آلو را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

سیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی آن آزاد شود، اما نباید سیر حالت سرخ شده بگیرد. سپس کمی آب اضافه می‌کنیم تا رب کاملاً باز شود. در آخر، گردوها را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس این مخلوط را داخل بادمجان‌ها می‌ریزیم.

مرحله پنجم

بادمجان‌ها را در یک تابه چرب شده قرار می‌دهیم. سپس مخلوطی از آب و رب انار یا رب آلو را در ته تابه می‌ریزیم و درب آن را می‌بندیم. حالا اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم بپزند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. این کار حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا بجوشند و پخته شوند.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا