مواد لازم و آموزش بادیان پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بادیان پلو
برنج یکی از غذاهای محبوب و پرمصرف در سراسر جهان است. این غذا به روشهای مختلفی درست میشود. برنجهای مخلوط بستگی به موادی که با آنها ترکیب میشود، متفاوت هستند و به جای اینکه خورش و برنج جداگانه سرو شوند، با هم تهیه و ارائه میشوند. در این دستور، ما برنج را با سبزی بادیان و برگ مو مخلوط میکنیم که با مرغ مزهدار و بادمجان و سیبزمینی پخته و سرو میشود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله بادیان پلو، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۷۵۰ گرم |
سبزی بادیان و برگ انگور | ۴۰۰ گرم |
مرغ | ۱ کیلوگرم |
بادمجان | ۶ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد |
پیاز | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ترشی آلو جنگلی | ۳ قاشق غذا خوری |
زردچوبه | ۲ قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
ادویه کاری | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک | به مقدار لازم |
آموزش بادیان پلو
مرحله اول
برای درست کردن این پلو خوشمزه و ساده با بادیان، ابتدا برنج را با آب ولرم میشوییم و با مقداری نمک و آب ولرم به مدت تقریبا دو تا سه ساعت میگذاریم خیس بخورد (این زمان بستگی به نوع برنج دارد). بادمجانها را هم شسته و پوست آنها را به صورت نواری میگیریم.
مرحله دوم
در وسط بادمجانها یک شیار ایجاد کرده و آنها را با نمک آغشته میکنیم تا تلخیشان گرفته شود. سپس، مرغها را با نمک، فلفل و زردچوبه مزهدار کرده و کنار میگذاریم. یک قابلمه روی حرارت زیاد میگذاریم و مقداری روغن داخل آن میریزیم تا داغ شود.
مرحله سوم
بعد، با حرارت بالا مرغها را درون روغن سرخ میکنیم و آنها را کنار میگذاریم. بادمجانها را که خشک کردهایم در یک تابه با مقداری روغن سرخ میکنیم. حالا پیازها را شسته، پوست کنده و به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.
“““html
کنیم.
مرحله چهارم
وقتی بادمجانها را از تابه بیرون میآوریم، پیازها را در همان تابه سرخ میکنیم. وقتی پیازها نرم و طلایی شدند، ادویه کاری، زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر ادویهها خوب پخش شود. سپس رب گوجهفرنگی و ترشی آلو جنگلی را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
بعد از کمی تفت دادن تا رنگ ادویهها درست شود، مخلوط را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم. حالا، این ترکیب را روی مرغها و داخل بادمجانها میریزیم و خوب آغشته میکنیم. یک قابلمه آب روی حرارت میگذاریم تا بجوشد.
مرحله ششم
زمانی که آب به جوش آمد، آب برنج را خالی کرده و آن را داخل آب جوش و نمک میریزیم تا کمی بجوشد. نزدیک به زمانی که میخواهیم برنج را آبکش کنیم، سبزیهای خردشده را به آن اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن، برنج و سبزی را آبکش میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، کمی روغن در قابلمه میریزیم و در کف آن تهدیگ نان قرار میدهیم. نیمی از برنج و سبزی را در قابلمه میریزیم. تمام مرغها را روی برنج قرار میدهیم. سپس بقیه برنج و سبزی را روی مرغها میریزیم و بادمجانها را نیز اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
در پایان، سیبزمینیها را میشوییم، پوست میگیریم و خرد میکنیم و روی بادمجانها میریزیم. سپس به غذا یک لیوان آب و کمی روغن میافزاییم و میگذاریم با حرارت ملایم دم بکشد. بعد از حدود دو ساعت دم کشیدن، غذا آماده است.