مواد لازم

مواد لازم و آموزش بادیان پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بادیان پلو

برنج یکی از غذاهای محبوب و پرمصرف در سراسر جهان است. این غذا به روش‌های مختلفی درست می‌شود. برنج‌های مخلوط بستگی به موادی که با آنها ترکیب می‌شود، متفاوت هستند و به جای اینکه خورش و برنج جداگانه سرو شوند، با هم تهیه و ارائه می‌شوند. در این دستور، ما برنج را با سبزی بادیان و برگ مو مخلوط می‌کنیم که با مرغ مزه‌دار و بادمجان و سیب‌زمینی پخته و سرو می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله بادیان پلو، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۷۵۰ گرم
سبزی بادیان و برگ انگور ۴۰۰ گرم
مرغ ۱ کیلوگرم
بادمجان ۶ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ترشی آلو جنگلی ۳ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
ادویه کاری ۱ قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم

آموزش بادیان پلو

مرحله اول

برای درست کردن این پلو خوشمزه و ساده با بادیان، ابتدا برنج را با آب ولرم می‌شوییم و با مقداری نمک و آب ولرم به مدت تقریبا دو تا سه ساعت می‌گذاریم خیس بخورد (این زمان بستگی به نوع برنج دارد). بادمجان‌ها را هم شسته و پوست آن‌ها را به صورت نواری می‌گیریم.

مرحله دوم

در وسط بادمجان‌ها یک شیار ایجاد کرده و آنها را با نمک آغشته می‌کنیم تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس، مرغ‌ها را با نمک، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کرده و کنار می‌گذاریم. یک قابلمه روی حرارت زیاد می‌گذاریم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم تا داغ شود.

مرحله سوم

بعد، با حرارت بالا مرغ‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم. بادمجان‌ها را که خشک کرده‌ایم در یک تابه با مقداری روغن سرخ می‌کنیم. حالا پیازها را شسته، پوست کنده و به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم.

“““html

کنیم.

مرحله چهارم

وقتی بادمجان‌ها را از تابه بیرون می‌آوریم، پیازها را در همان تابه سرخ می‌کنیم. وقتی پیازها نرم و طلایی شدند، ادویه کاری، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها خوب پخش شود. سپس رب گوجه‌فرنگی و ترشی آلو جنگلی را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

بعد از کمی تفت دادن تا رنگ ادویه‌ها درست شود، مخلوط را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. حالا، این ترکیب را روی مرغ‌ها و داخل بادمجان‌ها می‌ریزیم و خوب آغشته می‌کنیم. یک قابلمه آب روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم

زمانی که آب به جوش آمد، آب برنج را خالی کرده و آن را داخل آب جوش و نمک می‌ریزیم تا کمی بجوشد. نزدیک به زمانی که می‌خواهیم برنج را آبکش کنیم، سبزی‌های خردشده را به آن اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن، برنج و سبزی را آبکش می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، کمی روغن در قابلمه می‌ریزیم و در کف آن ته‌دیگ نان قرار می‌دهیم. نیمی از برنج و سبزی را در قابلمه می‌ریزیم. تمام مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌دهیم. سپس بقیه برنج و سبزی را روی مرغ‌ها می‌ریزیم و بادمجان‌ها را نیز اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

در پایان، سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم، پوست می‌گیریم و خرد می‌کنیم و روی بادمجان‌ها می‌ریزیم. سپس به غذا یک لیوان آب و کمی روغن می‌افزاییم و می‌گذاریم با حرارت ملایم دم بکشد. بعد از حدود دو ساعت دم کشیدن، غذا آماده است.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش بادیان پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا