مواد لازم و آموزش باقالی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش باقالی
باقالی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و محبوب در ایران است که همچنین برای تزئین غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. برای یادگیری نحوه تهیه این میان وعده خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
باقالی خشک | ۵۰۰ گرم |
فلفل تند | ۴ عدد |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت باقالی بازاری
شستن باقالی ها
برای درست کردن باقالی خوشمزه، ابتدا باقالیها را تمیز و شسته و سپس آنها را در یک کاسه بزرگ از آب بگذارید تا یک شب خیس بخورند. این کار باعث میشود باقالیها پوک شده و بیشتر شوند.
آبکشی کردن
بعد از اینکه باقالیها خوب خیس شدند، آنها را آبکشی کرده و داخل یک قابلمه بزرگ میریزیم. حالا قابلمه را تا نیمه با آب پر کرده و روی حرارت زیاد میگذاریم. سپس فلفلهای تند را هم به قابلمه اضافه میکنیم.
پخت باقالی ها
وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم باقالیها به آرامی بپزند و طعم فلفلها را به خود بگیرند. هر چه باقالیها بیشتر بپزند، در نهایت خوشمزهتر میشوند.
زمان پخت
زمان پخت کامل باقالیها حدود ۲ تا ۴ ساعت طول میکشد؛ این بستگی به حرارتی که دارید، دارد. اگر وقت کافی ندارید و میخواهید سریعتر پخته شوند، میتوانید از زودپز استفاده کنید.
افزودن ادویه
بعد از اینکه باقالیها نرم و کامل پخته شدند، نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم. در انتها باقالیها را داخل ظرف دلخواه سرو کرده و با سرکه و گلپر قروت میکنیم. اگر دوست داشتید، میتوانید کمی سماق قرمز نیز اضافه کنید.