مواد لازم

مواد لازم و آموزش باقالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش باقالی

باقالی یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و محبوب در ایران است که همچنین برای تزئین غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. برای یادگیری نحوه تهیه این میان وعده خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی خشک ۵۰۰ گرم
فلفل تند ۴ عدد
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
گلپر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت باقالی بازاری

شستن باقالی ها

برای درست کردن باقالی خوشمزه، ابتدا باقالی‌ها را تمیز و شسته و سپس آن‌ها را در یک کاسه بزرگ از آب بگذارید تا یک شب خیس بخورند. این کار باعث می‌شود باقالی‌ها پوک شده و بیشتر شوند.

آبکشی کردن

بعد از اینکه باقالی‌ها خوب خیس شدند، آن‌ها را آبکشی کرده و داخل یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم. حالا قابلمه را تا نیمه با آب پر کرده و روی حرارت زیاد می‌گذاریم. سپس فلفل‌های تند را هم به قابلمه اضافه می‌کنیم.

پخت باقالی ها

وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم باقالی‌ها به آرامی بپزند و طعم فلفل‌ها را به خود بگیرند. هر چه باقالی‌ها بیشتر بپزند، در نهایت خوشمزه‌تر می‌شوند.

زمان پخت

زمان پخت کامل باقالی‌ها حدود ۲ تا ۴ ساعت طول می‌کشد؛ این بستگی به حرارتی که دارید، دارد. اگر وقت کافی ندارید و می‌خواهید سریع‌تر پخته شوند، می‌توانید از زودپز استفاده کنید.

افزودن ادویه

بعد از اینکه باقالی‌ها نرم و کامل پخته شدند، نمک و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. در انتها باقالی‌ها را داخل ظرف دلخواه سرو کرده و با سرکه و گلپر قروت می‌کنیم. اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی سماق قرمز نیز اضافه کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا