مواد لازم و آموزش باقالی خشکاویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش باقالی خشکاویج
باقالی خشکاویج یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شمال کشورمان است. این غذا شبیه باقلا قاتق میباشد، اما ویژگیاش این است که آب ندارد. برای درست کردن این غذا، ابتدا باقالیها را تا نیمپخت میکنیم و سپس به سایر مواد اضافه میکنیم. مواد خوشمزهای مثل سیر و شوید در این غذا استفاده میشود که باعث خوشطعم و خوشبو شدن آن میشود. میتوانید باقالی خشکاویج را با نان یا کنار انواع برنج و کته سرو کنید. همچنین، وجود تخممرغ در این غذا آن را مغذی و سالم میکند. برای یادگیری کامل مراحل تهیه باقالی خشکاویج، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
باقالی مازندرانی (باقالی سبز پوست کنده) | ۲ لیوان |
شوید خشک | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
سیر رنده یا له شده | ۳ حبه |
کره | ۳۰ گرم |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
زردچوبه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آموزش باقالی خشکاویج
مرحله اول
اول از همه، باقالیها را پوست میکنیم. بعد، در یک قابلمه آب میریزیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاید. وقتی آب جوشید، باقالیهای پوست کنده را به آن اضافه میکنیم و برای ۳ دقیقه میگذاریم بپزد. سپس آنها را آبکش میکنیم.
مرحله دوم
حالا یک تابه برمیداریم و کره و روغن را درون آن میریزیم. سپس تابه را روی حرارت میگذاریم تا کره ذوب و روغن داغ شود. سیر رنده شده را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. بعد از اینکه سیر سرخ شد، باقالیهای آبکش شده را هم به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله، زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم. بعد از کمی تفت دادن، شوید خشک را نیز اضافه کرده و هم میزنیم. در آخر، تخممرغها را به تابه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا تخممرغها پخته و سفت شوند. سپس این غذا را در ظرف مناسب سرو میکنیم.