مواد لازم

مواد لازم و آموزش باقالی خشکاویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش باقالی خشکاویج

باقالی خشکاویج یکی از غذاهای خوشمزه و محلی شمال کشورمان است. این غذا شبیه باقلا قاتق می‌باشد، اما ویژگی‌اش این است که آب ندارد. برای درست کردن این غذا، ابتدا باقالی‌ها را تا نیم‌پخت می‌کنیم و سپس به سایر مواد اضافه می‌کنیم. مواد خوشمزه‌ای مثل سیر و شوید در این غذا استفاده می‌شود که باعث خوش‌طعم و خوش‌بو شدن آن می‌شود. می‌توانید باقالی خشکاویج را با نان یا کنار انواع برنج و کته سرو کنید. همچنین، وجود تخم‌مرغ در این غذا آن را مغذی و سالم می‌کند. برای یادگیری کامل مراحل تهیه باقالی خشکاویج، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
باقالی مازندرانی (باقالی سبز پوست کنده) ۲ لیوان
شوید خشک ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
سیر رنده یا له شده ۳ حبه
کره ۳۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

آموزش باقالی خشکاویج

مرحله اول

اول از همه، باقالی‌ها را پوست می‌کنیم. بعد، در یک قابلمه آب می‌ریزیم و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید. وقتی آب جوشید، باقالی‌های پوست کنده را به آن اضافه می‌کنیم و برای ۳ دقیقه می‌گذاریم بپزد. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا یک تابه برمی‌داریم و کره و روغن را درون آن می‌ریزیم. سپس تابه را روی حرارت می‌گذاریم تا کره ذوب و روغن داغ شود. سیر رنده شده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. بعد از اینکه سیر سرخ شد، باقالی‌های آبکش شده را هم به تابه اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از کمی تفت دادن، شوید خشک را نیز اضافه کرده و هم می‌زنیم. در آخر، تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا تخم‌مرغ‌ها پخته و سفت شوند. سپس این غذا را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا