آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش باقلوای سرد خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش باقلوای سرد

باقلوای سرد یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف ترکیه است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود. اگر به دنبال طرز تهیه این شیرینی محبوب هستید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلوای سرد
خمیر یوفکا فوری ۵۰ ورق
پسته ۴ قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز ۵ پیمانه
آب ۱ پیمانه
شیر ۴ پیمانه
خامه بدون شکر ۱ لیتر
شکلات رنده شده به مقدار لازم
کره کمی
پودر کاکائو الک شده ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه باقلوای سرد

مرحله اول

برای درست کردن باقلوای سرد به روش ترکی، اول کره را در یک کاسه بریزید و آن را روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. سپس کف روی آن را جدا کنید و بقیه را در یک ظرف دیگر بریزید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

در یک قابلمه، آب، شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود. وقتی شربت خنک شد، ۱ لیتر خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم

خمیر را به سایز سینی تان برش بزنید. کف سینی را چرب کرده و یک لایه از خمیر را روی آن بگذارید. از ۲ ورق خمیر به صورت هم زمان استفاده کنید و با برس روی هر لایه کره بزنید. برای لایه اول از ۲۵ ورق استفاده کنید.

مرحله چهارم

سپس روی لایه‌های خمیر، مقدار دلخواهی پودر پسته، گردو و بادام بریزید. بقیه خمیر را به روش قبلی روی آن قرار دهید و بین هر دو لایه دوباره کره بزنید تا به ۲۵ ورق برسد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آخرین ورق را گذاشتید، روی آن را با کمی روغن مایع چرب کنید. سپس باقلوا را به تکه‌های کوچک برش بزنید. کره باقی مانده را روی آن بریزید. اگر کره کم بود، مقدار بیشتری اضافه نمایید.

مرحله ششم

باقلواها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای یک ساعت بپزید. وقتی که بالای نان کمی طلایی شد، آن را از فر خارج کنید. بعد از اینکه از حرارت افتاد، شکلات رنده‌شده و یک قاشق پودر کاکائو را به شربت اضافه کنید.

مرحله هفتم

سپس همه آن را خوب مخلوط کنید و روی باقلوا بریزید. حالا آن را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا شربت به خوبی جذب نان شود و بعد می‌توانید آن را سرد سرو کنید. سایز سینی استفاده شده ۳۲ در ۴۲ سانتی متر است.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا