مواد لازم و آموزش باقلوای هویج خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش باقلوای هویج
باقلوای هویج یکی از انواع شیرینی های خوشمزه است که در بسیاری از کشورها محبوبیتی خاص دارد. این شیرینی همانند سایر باقلواها معمولاً به همراه شربت سرو میشود. برای یادگیری قدم به قدم تهیه باقلوای هویج، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم باقلوای هویج | |
خمیر یوفکا باقلوایی | ۴۷۰ گرم |
کره | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ½ فنجان |
پودر پسته | ۱ لیوان |
مواد لازم برای شربت بار | |
شکر | ۲٫۵ لیوان |
آب | ۲٫۵ لیوان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش باقلوای هویج
مرحله اول
برای شروع تهیه باقلوای هویج، فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم. سپس کره را در یک کاسه قرار میدهیم و روی حرارت کم میگذاریم تا ذوب شود. بعد از ذوب شدن، کفهای روی سطح کره را با دقت برمیداریم و دور میریزیم.
مرحله دوم
پس از ذوب شدن کره، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا به خوبی مخلوط شوند. سپس کف یک ظرف پیرکس (حدود ۳۰ در ۳۰) را با این مخلوط چرب میکنیم و خمیرهای یوفکا را به سطح کار منتقل میکنیم.
مرحله سوم
خمیرهای یوفکا را به اندازه قالب، به صورت گرد برش میزنیم. یک لایه از این خمیر را کف قالب قرار میدهیم و با مخلوط کره و روغن آن را چرب میکنیم. سپس مقداری پودر پسته روی خمیر میپاشیم.
مرحله چهارم
قسمتهای اضافی خمیر یوفکا که برش زدهایم را بین لایههای باقلوا قرار میدهیم. سپس لایه بعدی خمیر را اضافه میکنیم و به همین ترتیب، خمیر یوفکا و پودر پسته را به ترتیب روی هم قرار میدهیم.
مرحله پنجم
حالا باقلوا را به شکل ۱۶ تکه برش میزنیم. سپس بقیه کره و روغن را روی باقلوا میریزیم و آن را در فر میگذاریم تا کاملاً خشک و طلایی شود. در این میان به تهیه شربت بار میپردازیم.
مرحله ششم
برای تهیه شربت، شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. سپس صبر میکنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود و آب به جوش آید.
مرحله هفتم
پس از جوش آمدن آب، ۱۷ تا ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا شربت غلیظ شود. سپس آب لیمو ترش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم تا شربت خنک شود و دمای آن تقریباً ولرم شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه باقلوا طلایی و خوشپخت شد، آن را از فر خارج میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود. پس از حدود ۵ دقیقه، شربت ولرم را روی باقلوا میریزیم و اجازه میدهیم چند ساعت همین طور بماند تا شربت به خوبی جذب آن شود.
مرحله نهم
زمانی که شربت به طور کامل جذب باقلوا شد، مقداری پودر پسته روی اطراف آن میپاشیم تا شبیه هویج شود. این باقلوای خوشمزه به دلیل شباهتش به دستهای از هویج، با نام باقلوای هویج شناخته میشود.