مواد لازم و آموزش بال سوخاری با سس سیراچا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بال سوخاری با سس سیراچا
بال مرغ سوخاری با سس سیراچا یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طعم خاص و متفاوتی دارد. برای اینکه بتوانید این غذا را به طور کامل و مرحله به مرحله تهیه کنید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال مرغ | ۱ کیلوگرم |
شیر | ½ لیوان |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
سس تند سیراچا | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
کره | ۷۵ گرم |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
سس تند | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ½ قاشق چایخوری |
آموزش بال سوخاری با سس سیراچا
مرحله اول
برای درست کردن بال مرغ سوخاری خوشمزه با سس سیراچا، ابتدا شیر و آب لیمو را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند. سپس بگذارید این مخلوط ۵ دقیقه بماند.
مرحله دوم
بعد از این زمان، سس تند سیراچا را به کاسه اضافه کنید و به آن مقدار نمک، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه و فلفل سیاه بزنید. همه این مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند، و سپس بالهای مرغ را به کاسه بیافزایید.
مرحله سوم
حالا باید همه مواد را به خوبی با بالهای مرغ مخلوط کنید تا تمام قسمتهای آنها به مایه طعم دهنده آغشته شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید کمی طعم دار شود.
“““html
پوشاندن بال ها و قرار دادن آنها درون یخچال به مدت یک ساعت باعث میشود که طعم مواد به خوبی به بال ها نفوذ کند.
مرحله چهارم
بعد از این مدت، آرد سوخاری را در یک کاسه مناسب میریزیم و آن را جلوی خود قرار میدهیم. سپس در یک تابه گود، روغن میریزیم به مقداری که بال ها بتوانند در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
در این مرحله، تابه را روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود. سپس بال ها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده و بعد دوباره آنها را در مواد طعم دهنده میزنیم. در نهایت، یک بار دیگر بال ها را در آرد سوخاری میزنیم و سپس به آرامی در روغن داغ میگذاریم.
مرحله ششم
به همین ترتیب، تمام بال ها را آماده کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم. وقتی که هر دو سمت بال ها خوب سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی یک توری فلزی یا دستمال حولهای میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله هفتم
برای درست کردن سس، تمام مواد را در یک کاسه با هم مخلوط میکنیم. سپس بالهای مرغ را به کاسه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا سس به همه بال ها بچسبد. در آخر، بال ها را در ظرف میریزیم و سرو میکنیم.