مواد لازم و آموزش بال مرغ دودی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش بال مرغ دودی
کباب بال مرغ یکی از کبابهای محبوب است که اکثر مردم آن را دوست دارند. به خاطر چربی و استخوان موجود در بال، کباب آن بسیار خوشمزه و لذیذ میشود. در این دستور پخت، مرغ با سسها و ادویههای مختلف طعمدار میشود و همراه با سبزیجات مختلف در فر آماده و سرو میگردد. این غذا را میتوانید به همراه برنج یا نان در مهمانیها به سادگی سرو کنید و نیازی به منقل ندارد. برای آشنایی با آموزش کامل و مرحله به مرحله بال مرغ دودی، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم بال مرغ دودی | |
انواع سس | مجموعا ۱ لیوان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
تخم گشنیز و پودر کاری | به مقدار لازم |
پودر گوجهفرنگی و پودر فلفل قرمز | به مقدار لازم |
چیلی و زنجبیل | به مقدار لازم |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار لازم |
کره | ۵۰ گرم |
بال مرغ | ۱۵ تا ۲۰ عدد |
انواع سبزیجات تازه | به مقدار لازم |
آموزش بال مرغ دودی
مرحله اول
در ابتدا یک کاسه بگیرید و سس دلخواه خود را در آن بریزید. میتوانید از سسهای مختلف مثل سس سویا، سس ورچستر، سس کچاپ، سس تاباسکو، سس مایونز، سس خردل و یا سس BBQ استفاده کنید.
مرحله دوم
سپس ادویهها و کمی نمک به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بالهای مرغ را به این سس اضافه کرده و مطمئن شوید که به خوبی آغشته شدهاند. سپس بالها و سبزیجات خرد شده را در یک ظرف پیرکس قرار دهید.
مرحله سوم
برای سبزیجات میتوانید از گوجهفرنگی، سیبزمینی، پیاز و سیر تازه استفاده کنید. بعد از چیدمان مواد، روی ظرف را با یک فویل نازک بپوشانید و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله چهارم
حالا فویل را از روی بالها بردارید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا آب آن کشیده شود. سپس برای ۵ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا بالها برشته شوند. در نهایت بالها را با سبزیجات پخته در یک ظرف مناسب سرو کنید.