مواد لازم

مواد لازم و آموزش بال مرغ دودی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بال مرغ دودی

کباب بال مرغ یکی از کباب‌های محبوب است که اکثر مردم آن را دوست دارند. به خاطر چربی و استخوان موجود در بال، کباب آن بسیار خوشمزه و لذیذ می‌شود. در این دستور پخت، مرغ با سس‌ها و ادویه‌های مختلف طعم‌دار می‌شود و همراه با سبزیجات مختلف در فر آماده و سرو می‌گردد. این غذا را می‌توانید به همراه برنج یا نان در مهمانی‌ها به سادگی سرو کنید و نیازی به منقل ندارد. برای آشنایی با آموزش کامل و مرحله به مرحله بال مرغ دودی، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم بال مرغ دودی
انواع سس مجموعا ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تخم گشنیز و پودر کاری به مقدار لازم
پودر گوجه‌فرنگی و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
چیلی و زنجبیل به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
بال مرغ ۱۵ تا ۲۰ عدد
انواع سبزیجات تازه به مقدار لازم

آموزش بال مرغ دودی

مرحله اول

در ابتدا یک کاسه بگیرید و سس دلخواه خود را در آن بریزید. می‌توانید از سس‌های مختلف مثل سس سویا، سس ورچستر، سس کچاپ، سس تاباسکو، سس مایونز، سس خردل و یا سس BBQ استفاده کنید.

مرحله دوم

سپس ادویه‌ها و کمی نمک به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. بال‌های مرغ را به این سس اضافه کرده و مطمئن شوید که به خوبی آغشته شده‌اند. سپس بال‌ها و سبزیجات خرد شده را در یک ظرف پیرکس قرار دهید.

مرحله سوم

برای سبزیجات می‌توانید از گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، پیاز و سیر تازه استفاده کنید. بعد از چیدمان مواد، روی ظرف را با یک فویل نازک بپوشانید و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله چهارم

حالا فویل را از روی بال‌ها بردارید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا آب آن کشیده شود. سپس برای ۵ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا بال‌ها برشته شوند. در نهایت بال‌ها را با سبزیجات پخته در یک ظرف مناسب سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا