مواد لازم و آموزش بال مرغ عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش بال مرغ عسلی
بال مرغ عسلی یکی از غذاهای خوشمزه در جهان است که میتوانیم به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنیم. برای یادگیری این دستور آشپزی آسان، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بال مرغ | ۱ کیلوگرم |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
سویا سس | ½ فنجان |
سیر | ۲ حبه |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت بال عسلی
آماده سازی بال های مرغ
برای درست کردن بال مرغ عسلی خوشمزه، ابتدا بالهای مرغ را خوب میشوییم و با یک دستمال تمیز خشک میکنیم. سپس با یک چاقو چند برش روی سطح بالها میزنیم تا طعمدهندهها بهتر داخل آنها بروند.
در این مرحله، بالهای مرغ را در یک کاسه مناسب قرار میدهیم. سپس عسل، سویا سس، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم و با دست مواد را خوب مخلوط میکنیم تا تمام قسمتهای بالها به روغن و طعمدهندهها آغشته شود.
استراحت دادن
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و حداقل یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مزهها به خوبی به بالها نفوذ کند. بعد از یک ساعت، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
سرخ کردن
سپس بالهای مرغ را در سینی فر قرار میدهیم و سینی را در قسمت وسط فر میگذاریم تا بالها با چربی خود سرخ شوند. بعد از ۲۰ دقیقه، باید به بالها توجه کنیم تا کاملاً طلایی شوند.
سرو
اگر بالها خوب پخته شدند اما طلایی نشدند، میتوانیم یک یا دو دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی آنها رنگ بگیرد. در نهایت، بالها را در ظرف دلخواه سرو میکنیم و با کمی کنجد تزئین میکنیم، سپس با سیبزمینیهای تنوری سرو میکنیم.
نکات پخت بال مرغ عسلی
سیب زمینی تنوری
میتوانیم بال مرغ عسلی را به تنهایی سرو کنیم، اما اگر آن را کنار سیبزمینی تنوری طعمدار شده قرار دهیم، تجربهای متفاوت خواهد بود. برای یادگیری طرز تهیه سیبزمینی تنوری، میتوانید مطلب زیر را مطالعه کنید.