مواد لازم

مواد لازم و آموزش بال و کتف مرغ گریل شده برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش بال و کتف مرغ گریل شده

افرادی که مرغ کامل می‌خرند، معمولاً بال‌های آن را برای کباب یا سوپ جدا می‌کنند. اما می‌توان با بال‌ها پیش‌غذاهای خوشمزه‌تری درست کرد. درست است که معمولاً این غذا را در پیک‌نیک‌ها و کنار آتش درست می‌کنند، ولی تهیه بال کبابی در تابه، فر یا گریل هم بسیار خوشمزه است. در تهیه بال و کتف کبابی می‌توان از سس‌های مختلف استفاده کرد. اما باید دقت کرد که سسی که درست می‌کنید، بوی زهم بال را بگیرد. بال و کتف از بخش‌های دیگر مرغ، بوی زهم بیشتری دارند، بنابراین سس باید طوری درست شود که این بو را بپوشاند. برای یادگیری کامل مراحل تهیه بال و کتف مرغ گریل شده، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
بال و بازوی مرغ ۱۲ تا ۲۵ عدد
سرکه قرمز نصف پیمانه
فلفل قرمز پوره شده ۱ تا ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل مکزیکی ۱ قاشق غذا خوری
خردل ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
پودر چیلی ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
عسل ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱ قالب
گشنیز یا نعناع تازه برای تزیین به مقدار لازم

آموزش بال و کتف مرغ گریل شده

مرحله اول

برای تهیه بال و کتف خوشمزه به صورت گریل شده، اول از همه، بال‌ها و بازوها را با روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر چیلی، پودر سیر، سرکه قرمز، فلفل قرمز پودر شده، پودر فلفل مکزیکی، خردل، عسل و کره داخل یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا این مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا طعم خوبی به بال‌ها و کتف‌ها بدهیم. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و کاسه را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند.

“““html

دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، بعد از اینکه بال و کتف مرغ طعم دار شدند، کاسه را از یخچال خارج می‌کنیم. سپس تکه‌های گوشت مرغ را به سیخ چوبی که قبلاً خیس کرده‌ایم یا سیخ فلزی می‌کشیم. کمی روغن زیتون روی تکه‌های گوشت مرغ اسپری می‌کنیم.

مرحله چهارم

صفحه گریل را روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب داغ شود. سپس سیخ‌هایی که آماده کرده‌ایم را روی صفحه گریل می‌گذاریم. هر سمت بال و کتف‌ها را باید حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنیم تا خوب بپزند.

مرحله پنجم

اگر صفحه گریل نداریم، فر را ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس سیخ‌های کباب را درون سینی فر قرار داده و به مدت چهل دقیقه در فر با حرارت متوسط می‌پزیم.

مرحله ششم

در پایان پخت، گریل فر را روشن می‌کنیم و هر سمت بال و کتف‌ها را به مدت ۵ دقیقه گریل می‌کنیم تا رنگ آنها طلایی شود. یکی از نکاتی که باعث می‌شود که کتف و بال‌ها بهتر بپزند این است که قبل از گریل کردن با کارد روی آنها شیار ایجاد کنیم.

مرحله هفتم

نکته دیگر اینکه ترکیب عسل، خردل و کره یک رنگ زیبا و طعم عالی ایجاد می‌کند. کنار این کباب خوشمزه، فلفل کبابی، گوجه‌فرنگی و ریحان خانگی هم فراموش نشود. اگر دوست داشته باشیم، می‌توانیم مقدار عسل را کم یا زیاد کنیم؛ این بستگی به سلیقه خود ما دارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا