مواد لازم و آموزش بامیه بدون تخم مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش بامیه بدون تخم مرغ
بامیه یکی از انواع شیرینیها است که در شربت غلیظ فرو میرود. این شیرینی معمولاً در مناسبتها و به ویژه در ماه رمضان برای افطار سرو میشود. بامیه دارای بافتی نرم و لطیف است و زمانی که در شربت قرار میگیرد، طعم خوبی پیدا میکند. این شیرینی اغلب به همراه زولبیا در ماه رمضان در قنادیها به فروش میرسد. اما خیلی از افراد دوست دارند خودشان آن را در خانه درست کنند. در این دستور، بامیه را بدون تخممرغ آموزش میدهیم. این نوع بامیه به خاطر نداشتن تخممرغ هم قیمت مناسبتری دارد و هم از نظر غذایی سبکتر است. تهیه این بامیه هم خیلی ساده است و نکات خاصی ندارد. برای دیدن دستور تهیه بامیه بدون تخم مرغ، با ما در ادامه همراه باشید.
مواد لازم بامیه بدون تخم مرغ | |
آرد | ۲ پیمانه |
نشاسته | ۲ قاشق غذا خوری |
آب | ۲ پیمانه |
عسل | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ پینچ |
شربت بامیه | به مقدار لازم |
آموزش بامیه بدون تخم مرغ
مرحله اول
برای تهیه بامیه خوشمزه بدون تخممرغ، اول از همه آرد، وانیل و نشاسته را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. بعد یک قابلمه مناسب بگیرید و عسل و روغن را در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله دوم
در این مرحله، مدام مواد را هم بزنید تا عسل نرم شود و شروع به جوشیدن کند. وقتی عسل شروع به جوشیدن کرد، آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط کاملاً ترکیب شود. اجازه دهید که این مخلوط به جوش بیاید.
آموزش بامیه بدون تخم مرغ
سپس مخلوط آرد را یکباره به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبنده شود. حدود ۵ دقیقه آن را روی حرارت نگه دارید و هم بزنید تا خوب بپزد. سپس خمیر را از قابلمه خارج کنید و بعد از کمی خنک شدن، یک مقدار آب به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس خمیر را ورز دهید تا به حالتی برسد که از قیف خارج شود. برای شکل دادن بامیهها از ماسوره بامیه و قیف پارچهای استفاده کنید. توجه داشته باشید که قیفهای پلاستیکی سریع پاره میشوند. میتوانید خود ماسوره را با کمی روغن چرب کنید و فقط از سر آن استفاده کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، بامیهها را به اندازه دلخواه برش بزنید ( میتوانید بلند یا کوتاه بزنید) و در یک سینی مناسب قرار دهید. بگذارید بامیهها برای ۱۰ دقیقه استراحت کنند.
آموزش بامیه بدون تخم مرغ
حالا یک تابه را با روغن روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس بامیهها را درون آن سرخ کنید. وقتی بامیهها سرخ شد، آنها را به شربت اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه، آنها را از شربت خارج کنید و در ظرف دلخواه سرو کنید.