مواد لازم و آموزش بامیه مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش بامیه مرغ
بامیه مرغ یک غذای خوشمزه با مرغ پخته شده است. این غذا شبیه کتلت و کوکو درست میشود و شامل سبزیجات تازه و سینه مرغ سرخ شده به همراه نان تست میباشد. استفاده از نان تست و شیر در این غذا باعث میشود که طعم و بافت خوبی پیدا کند. میتوان این غذا را به شکلهای مختلف درست کرد و در مهمانیها و جشنهای تولد به عنوان خوراکیهای کوچک یا فینگر فود سرو کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نان تست | ۸ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
تره و جعفری تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | حدود ۱ فنجان |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
سس کچاپ | ۴ قاشق غذاخوری |
پودر سیر و آویشن | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
دستور پخت بامیه مرغ
مرحله اول
برای درست کردن بامیه مرغ خوشمزه، ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم و به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس سینه مرغ را هم خرد میکنیم. یک تابه را برمیداریم و کمی روغن در آن میریزیم و روی حرارت گرم میکنیم تا روغن داغ شود.
مرحله دوم
سپس پیازها را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند. بعد تکههای مرغ خردشده را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا مرغ کمی سرخ شده و رنگش تغییر کند.
مرحله سوم
در این مرحله کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت میدهیم و با حرارت کم میگذاریم تا کاملاً پخته شود. نانهای تست را با شیر خیس میکنیم، بهطوری که نانها نرم شوند اما شل نشوند.
مرحله چهارم
در یک کاسه، نان خیس شده را با مرغها مخلوط میکنیم. سپس تخممرغ و تره و جعفری خردشده را به آن اضافه میکنیم. نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن را هم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله به اندازه یک گردو از مواد برداشته و با دست فرم میدهیم. سپس آن را در آرد سوخاری میغلتانیم و در یک ظرف مناسب میگذاریم. بعد از تمام شدن مواد، آنها را به مدت یک ساعت در فریزر میگذاریم.
مرحله ششم
یک تابه برمیداریم و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود. سپس مواد را که در فریزر گذاشته بودیم در روغن سرخ میکنیم. در نهایت با سس کچاپ سرو میکنیم یا میتوانیم آنها را در نان به صورت ساندویچ پیچیده و میل کنیم.